Как се Прави Домашна Пастърма

Открий всички 16 кулинарни идеи за как се прави домашна пастърма в Готвач.бг.
Домашна пастърма
Домашна пастърма
пуснало мръсна вода. Където има червеникаво по месото отново го посоляваме и го оставяме на хладно за около още 2 - 3 дни. Готовата пастърма ...
Домашна кайзер пастърма
Домашна кайзер пастърма
11
. След това го поставяте в марлена торба, за да се предпази от набези на мухи. Домашната кайзер пастърма е готова за консумация след около 10 ...
Домашна пастърма от конско
Домашна пастърма от конско
1
готовата пастърма в найлонови пликчета на сухо и хладно място (хладилник). Източник: Иван Пейчев...
Фарфале с домашна пастърма
Фарфале с домашна пастърма
. Пастърмата правим като овалваме парче месо в морска сол за 24 часа, след което за 15 минути изкисваме в няколко води. Овалваме в ...
Домашна пастърма с подправки
Домашна пастърма с подправки
7
. Всичките подправки се смесват, търкалям парчето върху тях да се полепи навсякъде. Пробивам с игла парчето и нанизвам с канап. Окачвам го да се суши на ...
Домашна свинска пастърма
Домашна свинска пастърма
2
Пастърмата е може би най-старият начин за консервиране на месо. Предимството е, че се прави лесно, има голяма трайност дори и при по-високи...
Домашна пастърма от свинско
Домашна пастърма от свинско
правим в мазето, вие може да прецените къде ще е удобно за вас. След 3-4 дни свинската пастърма е готово за консумация, но ако е влажно, ...
Домашна овча пастърма
Домашна овча пастърма
месото пуска мръсна вода, и наново се посолява, ако месото има червеникави места, и се нарежда в кофата. Престоява още 10 дни и пастърмата е...
Домашна пастърма в хладилник
Домашна пастърма в хладилник
. Нареждаме върху скара и слагаме в хладилника. Обръщаме парчетата всеки ден, докато изсъхнат напълно. В зависимост от дебелината, след около 15-20 дни ...
Сушена домашна пастърма с подправки
Сушена домашна пастърма с подправки
3
, защото зависи от температурата навън, от влажността на въздуха и от дебелината на месото. Готовата изсушена пастърма е стегната и лека...
Домашна пастърма от свински бут
Домашна пастърма от свински бут
. Валя се в подправки по избор. Окачва се на канап и се суши на сухо и проветриво място около 3-5дни. Проверява се - домашната пастърма ...
Домашна пастърма от свинско месо
Домашна пастърма от свинско месо
да съхнат поне 30 дни. По нататък – на здраве и тази вкусна домашна пастърма от свинско месо....

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: