Как се Прави Кашкавал с мая

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за как се прави кашкавал с мая в Готвач.бг.
Домашен кашкавалДомашен кашкавалДомашният кашкавал е готов за консумация след 2 дена....
Домашни кашкавалки с маяДомашни кашкавалки с маяМалко преди да бъдат окончателно извадени от фурната, се поръсват с настърган кашкавал и се връщат в печката, да се дозапекат....
Вкусен домашен кашкавалВкусен домашен кашкавалСлед 2 дни домашният кашкавал е готов за ядене. Вкусният домашен кашкавал е готов....
Истински домашен кашкавалИстински домашен кашкавалПритискаме домашния кашкавал да се поизцеди за 2 часа и прибираме в хладилник....
Моят сполучлив домашен кашкавалМоят сполучлив домашен кашкавалПосле взимате топката кашкавал, която вече се е стегнала напълно, и консумирате сполучливия домашен кашкавал с удоволствие....
Кифлички със сирене, кашкавал и маяКифлички със сирене, кашкавал и маяПрез това време намажете кифлите със разбития с малко вода жълтък и поръсете обилно с настърган кашкавал. 8....
Домашен кашкавал от краве млякоДомашен кашкавал от краве млякоСлагаме млякото на огъня и преди да започне да ври, прибавяме солта. Щом заври, слагаме лимонтозуто и бъркаме на слаб огън, докато хубаво се пресече...
Домашен кашкавал от козе млякоДомашен кашкавал от козе млякоСлед 24 маса извадете кашкавала от пресата, натрийте го със сол и го завийте в чисто памучно платно....
Домашни кашкавалкиДомашни кашкавалкиВадите тавата и поръсвате с останалия кашкавал и отново печете до готовност....
Домашни дюнери с кашкавалДомашни дюнери с кашкавалДа ви е сладко с тези домашни дюнери с кашкавал....
Домашни мекици с кашкавалДомашни мекици с кашкавалРазделяме на малки топчета, разточваме леко и във всяко слагаме парченца кашкавал. Затваряме, като леко притискаме в краищата....
Домашни равиоли с извара, кашкавал и доматен сосДомашни равиоли с извара, кашкавал и доматен сосВ купа смесваме извара, яйцето и настърган кашкавал с щипка сол и черен пипер - това е плънката....

Рейтинг

4.2
Общо 9 гласували
5 5
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: