Как се Прави Кроасан

Разгледай всички 12 авторски предложения относно как се прави кроасан в Готвач.бг.
Любопитната история на кроасанаЛюбопитната история на кроасанаИнтересен е фактът, че всъщност кроасанът за първи път се появява във Виена....
КроасаниКроасаниС това се брои първото разточване на тестото за кроасани....
Как да направим вкусни кроасаниКак да направим вкусни кроасаниТехнология за приготвяне на слоестото тесто за кроасани Изкуството да се правят кроасани изисква много време, виртуозност, която идва с опит....
Как да направим перфектните кроасани?Как да направим перфектните кроасани?Предлагаме ви и оригинална рецепта за кроасани, от която може да получите около 12-14 кроасана....
Френски кроасан или виенска кифлаФренски кроасан или виенска кифлаИменно тя и именно така тя въвежда официално кроасана в Париж....
Италиански кроасаниИталиански кроасаниИталианските кроасани се пекат на 160 градуса за около 10-15 мин....
Кроасан БрускетаКроасан Брускета
С тази смес пълним кроасаните. Нарязваме перцата пресен лук на дребно и подреждаме върху напълнените кроасани....
Кифлички КроасаниКифлички КроасаниМлякото, малко от него със захарта и маята се оставят да шупне. Прибавят се и останалото мляко, яйцата и маята. Меси се меко тесто, но да не лепне...
Виенски кроасаниВиенски кроасаниНареждате си кроасаните в тавичка, като оставете разстояние поне 2 пръста от кифла до кифла, защото бухват много....
Бутер кроасаниБутер кроасаниЗавийте тестото на кроасан. Всички кроасани подредете в намаслена и леко набрашнена тава. Намажете ги с разбито яйце....
Пълнозърнести кроасаниПълнозърнести кроасаниПресейте двата вида брашно със солта, добавете останалите продукти (без маслото) и замесете меко, еластично тесто. Оставете го 15-20 минути да си...
Ананасови кроасаниАнанасови кроасаниТестото се разточва и са нарязва на ленти с широчина 2 сантиметра. Ананасовите шайби се режат на половинки, като всяка половинка се омотава с...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: