Как се Прави Пастърма от Сърна

Открий всички 48 подбрани съвети относно как се прави пастърма от сърна в Готвач.бг.
Пастърма
Пастърма
26
обилно от двете страни (по възможност с четка) със специална подправка за пастърма, приготвена от 3 пълни с.л. червен пипер, 20 г сол, 2 г захар, 1...
Пастърма от телешко сърце
Пастърма от телешко сърце
се лишите от набезите на някои птици, чакате около 7-8 дни. И имате невероятно вкусна пастърма на сууупер цена!...
Пастърма от месо от сърна
Пастърма от месо от сърна
всички останали подправки. Нанизва се на канап и се окачва на сухо и проветриво място. Ако условията, в които съхне, са благоприятни до седмица-две ...
Пастърма от телешки сърца
Пастърма от телешки сърца
Телешките сърца се почистват от жилки и кръв. Нарязват се на ивици 2 – 3 см. В подходящ съд се затрупват със сол. Налива се вода да покрие...
Телешка пастърма
Телешка пастърма
3
. Промушете в единия край на всяко парче месо дебела връв и провесете пастърмата на проветриво място. Критерии за готовата телешка ...
Пилешка пастърма
Пилешка пастърма
1
, след което се изважда, изплаква и подсушава отново. Подправките се свесват. Пилешката пастърма се овалва в тях. Края на всяко филенце се...
Кайзер Пастърма
Кайзер Пастърма
1
- правите с конец ушенца на пастърмите и закачате да се ветреят. Има вариант за сушене на пастърмата в хладилник....
Пастърма без консерванти
Пастърма без консерванти
За направата на тази пастърма без консерванти измийте филето и го подсушете. Вземете тавичка и покрийте дъното с половината пакет сол. Сложете...
Кростини с кайзер пастърма
Кростини с кайзер пастърма
, като обгръщам домата с резен пастърма. Между тях съм поставила резенче/ по-скоро люспа/ чесън. Забождам ги с парти шиш, като между парченцата...
Пастърма със зеленчуци
Пастърма със зеленчуци
Първо се изпържва пастърмата, която предварително се надребняваме. Добавят се лукът, морковите, чушките. Накрая се слага червен пипер или ...
Миш-маш с пастърма
Миш-маш с пастърма
към тях добавям настърганото на едро сирене. Запържвам ястието, гарнирам с резени домашна пастърма и други съставки по желание. Към тази вкусотия ...
Фарфале с домашна пастърма
Фарфале с домашна пастърма
. Пастърмата правим като овалваме парче месо в морска сол за 24 часа, след което за 15 минути изкисваме в няколко води. Овалваме в ...

Рейтинг

4.3
Общо 9 гласували
5 5
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: