Как се Прави Погача

Разгледай всички 23 кулинарни идеи за как се прави погача в Готвач.бг.
Пита-Погача
Пита-Погача
1 час. Мажем питката с жълтък и поръсваме със сусам. Пече се питката на 170 градуса за 40 минути....
Погача
Погача
2
големи парчета. Подредете парчетата в намазнена дълбока тава. Оставете питата да втаса и намажете с разбит жълтък с малко вода. Поръсете леко...
Постна содена питка (Божа погача)
Постна содена питка (Божа погача)
кърпа и го оставете да си почине 20-30 минути. След това откъснете малка част от тестото, то ще послужи за украса. В тази питка задължително...
Погача Царица
Погача Царица
1
обикновената кръгла питка и за приготвянето му се използват по-специални продукти като прясно мляко, яйца, масло. За да стане една погача...
Овесена Погача
Овесена Погача
, намажете с заделеното масълце и напръскайте с вода. Завийте с чиста кърпа за 5 минути и след това доохладете върху решетка! Изненадващо вкусна, ...
Шестпластова погача
Шестпластова погача
Пресявате брашното, прибавяте и солта и правите кладенче, изсипвате млечната смес, после активираната мая. Замесвате средно твърдо...
Осмомартенска погача
Осмомартенска погача
2
погачата да втаса, след което намажете с разбит жълтък с малко мляко и олио. Печете в загрята фурна на 160 градуса за не по малко от 40 минути....
Погача Лято
Погача Лято
1
оставете оформената погача за 30 минути да се понадигне. Печете в предварително нагрята на 200 градуса фурна за 30 минути, след като получи ...
Погача Слънце
Погача Слънце
готовата питка на топло да втаса, мажем с разбитите жълтъци и печем в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност....
Пухкава погача
Пухкава погача
ги в тавата и оставете да втаса за още 30 мин. Отгоре намажете с останалия жълтък от третото яйце и печете на 170 градуса за час. Моята погача е ...
Вита погача
Вита погача
/ се разбиват с останалото мляко. Брашното се пресява и се прави кладенче. Сипва се яйчената смес и се добавя маята. Разбърква се до...
Ангелска Погача
Ангелска Погача
2
подкова (виж снимката за яснота). Наредената погача се намазва с разбит жълтък с 1 с.л. вода и се поръсва сусам и украса по избор. Оставя се ...

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: