Как се Прави Ризото

Прегледай всички 18 подбрани съвети относно как се прави ризото в Готвач.бг.
Ризото с праз лук
Ризото с праз лук
, като оставяте оризът да поеме течността преди да долеете още. Разбърквайте продължително и внимателно, а не агресивно. Гответе ризотото до...
Ризото с прошуто и праз
Ризото с прошуто и праз
бульон бъде поет. Когато ризотото стане готово и оризът е омекнал, поръсете с магданоза и пармезана. Преди да поднесете, покрийте ястието с...
Ризото с леща и праз
Ризото с леща и праз
Лещата се залива с поне 4 части вода и се вари. Нарязаният праз се пържи в малко мазнина, за да поомекне, като се ръси с натрошените сухи...
Зеленчуково ризото
Зеленчуково ризото
В загрят дълбок тиган слагате 1/2 пакетче от маслото, лука, който предварително е нарязан на кубчета, и ориза. Запържвате, докато оризът...
Пилешко ризото
Пилешко ризото
4
. вода. Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...
Морковено ризото
Морковено ризото
Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин. Тогава сипваме ориза...
Лимецово ризото
Лимецово ризото
. Изсипваме в купа и настъргваме пармезан. Моля ако имате въпроси, не се колебайте да ми пишете. Любимо ризото! Приятно готвене!...
Ризото Ботичели
Ризото Ботичели
подправки. Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото. Преди поднасяне декорираме с ...
Къри Ризото
Къри Ризото
1
Сложете ориза да се вари. През това време нарежете кренвиршите, а ако използвате пилешко – нарежете го и го изпържете в малко олио. Нарежете...
Шоколадово ризото
Шоколадово ризото
Загрейте млякото със захарта. Разтопете маслото, добавете ориза и след малко прибавете 1 черпак от топлото мляко. Когато оризът абсорбира млякото...
Зелено ризото
Зелено ризото
Спанакът се задушава само с водата, полепнала по листата му около 7 мин. Добре се изцежда и се реже наситно, заедно с моркова, целината и праза...
Миланско ризото
Миланско ризото
. Добавете шафрана и задушете до омекване. Подредете готовото ризото в блюдо, поръсете с разтопено масло и настърган пармезан....

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: