Как се Прави Солена Туршия

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за как се прави солена туршия в Готвач.бг.
Солена туршия в бидонСолена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Солта ни прави по-глупавиСолта ни прави по-глупавиОтдавна се смята, че прекаляването със солта има отрицателен ефект върху човешкото здраве....
Солена туршия от зелени домати и сиврияСолена туршия от зелени домати и сиврияПретакайте туршията през 1-2 дни в продължение на 10 дни. След това съхранявайте на хладно....
Солена торта с празСолена торта с празСолената торта се нарежда като редувате кори и двете смеси. Пече се в предварително загрята на 220 градуса фурна за 25 минути...
10 идеи за солена гарнитура10 идеи за солена гарнитураНе че ще ги чуете за първи път, но вероятно в бързината не сте се сетили каква би била най-подходящата солена гарнитура към вашето основно ястие...
Класическите туршииКласическите туршииЦарската туршия не се стерилизира....
Защо побелява суровата туршия?Защо побелява суровата туршия?Зеленчуците, консервирани чрез потопяване в солен разтвор, като традиционното кисело зеле в бидон или сурова туршия, съдържат голям брой лактобактерии...
Солена сьомгаСолена сьомгаЗахарта и солта се смесват и половината количество се разстила равномерно в малък съд....
Солена ШарлотаСолена ШарлотаИзважда се солената шарлота, откопчава се рингът, прехвърля се в чиния и отстрани се нареждат домашните бишкоти....
Солена баницаСолена баницаКорите се разделят за 4 рула по три кори. Приготвя се плънката от разбити яйца, смесени с половината олио, киселото мляко, сода за хляб и брашното...
Солена тортаСолена тортаВ тавичка се прави пласт от картофите, отгоре се намазва с майонеза, настъргани кисели краставички, майонезата, нарязани рулца от раци, магданоз,...
Попска туршияПопска туршияМаринатата НЕ трябва да завира, но без затопляне няма да се разтворят захарта и солта, затова затопляме и бъркаме. 5....

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 1
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: