gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Суджук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Как се Прави Суджук

Открий всички 12 кулинарни идеи за как се прави суджук в Готвач.бг.
СуджукСуджукНапълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е останал въздух....
Пирински суджукПирински суджукЕдна порция суджук е около 200 г в суров вид /100 в изпечен/....
Постен суджукПостен суджукАко използвате грозде, го пасирайте и прецедете в гевгир. Може да се използва директно гроздов сок, което Ви улеснява още повече.   Сложете захарта...
Суджук АсортиСуджук АсортиПрепоръчително е, ако свинското не е много мазно, да се сложи и малко сланина, иначе става много сух суджукът....
Телешки суджукТелешки суджукОкачете телешките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или бутилка....
Домашен суджукДомашен суджукНапълнените суджуци се закачат да съхнат и след 24 часа се надупчват с игла, там където е останал въздух, се превиват. ...
Свински суджукСвински суджукГотовите суджуци сложете между 2 дъски и сложете тежест отгоре, за да могат да се слегнат....
Горнооряховски суджукГорнооряховски суджукТака приготвените суджуци са готови най-късно до два месеца....
Дедовият суджукДедовият суджукМесото се почиства от кости и сухожилия и се нарязва на късове по 150 грама. Посолява се и се смила с месомелачка на едро. Към смляното месо се прибавят...
Бански суджукБански суджукВ пресен вид суджукът може да се пържи или пече веднага на бавен огън....
Ловджийски суджукЛовджийски суджукНарежете червата на отделни по-къси суджуци. Наредете ги на дъска и ги притиснете с друга дъска и тежест отгоре....
СуджуСуджуВремето за печене на суджуто зависи от това, колко препечено го искате. По желание може да го изпечете и отворено....

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: