Как се Правят Пържени Филийки

Открий всички 74 кулинарни идеи за как се правят пържени филийки в Готвач.бг.
История на пържените филийкиИстория на пържените филийкиДо ден днешен в Швеция, Норвегия и Финландия наричат така пържените филии....
Пържени филийкиПържени филийкиГотовите филии може да гарнирате със захар....
Козуначни пържени филийкиКозуначни пържени филийкиТопете филийките в сместа, след което изпържете от двете страни в сгорещената мазнина. Поднесете филийките топли, поръсени с пудра захар....
Карамелизирани пържени филийкиКарамелизирани пържени филийкиИзвадете карамелизираните пържени филийки и ги оставете в чиния и домакинска хартия, да за попие излишната мазнина....
Сочни пържени филийкиСочни пържени филийкиСервирайте пържените филийки поръсени с пудра захар. Освен че са много сочни, са и ароматни!...
Пикантни пържени филийкиПикантни пържени филийкиВсяка филийка потопете в пикантната яйчена смес. Пържете пикантните пържени филийки от двете страни до златисто....
Канелени пържени филийкиКанелени пържени филийкиТопите филийка и пържите. Поднесете вкусните пържени филийки за закуска....
Пълнени пържени филийкиПълнени пържени филийкиВърху едната филийка подреждам тънко нарязаната шунка и кашкавал. Отгоре слагам другата филийка и леко притискам. В тиган загрявам олио....
Чеснови пържени филийкиЧеснови пържени филийкиГотовите филийки мажем с масълце и поднасяме със скилидки чесън и нарязан на филийки домат....
Пържени филийки МидичкиПържени филийки МидичкиФилийките се режат един път до някъде само разрез, един път до дъската и т.н., докато се нареже хлябът на такива парчета - да се разтварят филийките...
Пържени франзелени филийкиПържени франзелени филийкиНарязваме франзелата на филийки от два до три пръста дебелина, те, от своя страна, се зарязват, но не до края, и в получения джоб се поставя шоколада...
Пържени филийки СандвичПържени филийки СандвичНамажете филийките с мед и ги слепете две по две. Разрежете всяка двойка сандвич на две равни части....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: