Как се Правят Родопски Сърмички

Разгледай всички 12 подбрани съвети за как се правят родопски сърмички в Готвач.бг.
Родопски сармичкиРодопски сармичкиВъв всеки лист слагайте по 1 ч.л. плънка и завивайте стегнати сармички....
Пикантни лозови сърмичкиПикантни лозови сърмичкиПоднесете сармичките с овче кисело мляко и листенца рукола....
Постни зелеви сърмичкиПостни зелеви сърмичкиПри тази големина се получават около 20 - 30 броя сърмички....
Подправките, които правят картофите неустоимиПодправките, които правят картофите неустоимиможем да не отдадем нужното внимание и на магданоза – добавяйте го в края на готовата вече картофена яхния, също и задължително в гювеч и когато правите...
Популярни родопски специалитетиПопулярни родопски специалитетибрашно, 1 водна чаша прясно мляко, 50 г краве масло, сол и черен пипер на вкус Начин на приготвяне: Празът се нарязвана ситно и се запържва...
Сърмички с кълцано месоСърмички с кълцано месоПекох сармички с кълцано месо 30 мин на по-силна фурна до завиране и 2 часа на 160 градуса....
Най-добрите родопски специалитетиНай-добрите родопски специалитетиНакрая от яйцата се прави застройка, подправя се с черния пипер и се изсипва в супата-пача....
Подправките правят готвеното месо по-малко вредноПодправките правят готвеното месо по-малко вредноПодправки, които са типични за кулинарните традиции на страните от Югоизточна Азия (кориандър, джинджифил, лимонена трева, кимион, сусам, и т.н...
Ризото Миланезе, както го правят италианцитеРизото Миланезе, както го правят италианцитеСлагаме бульона да заври и в него разтваряме шафрана. В тиган загряваме зехтина и в него запържваме ситно нарязания лук, докато стане прозрачен...
Гъбени сармичкиГъбени сармичкиНапълнете сармичките и ги наредете в тенджера. Сложете върху тях чиния, която да ги притиска....
Пикантни СармичкиПикантни СармичкиЗапържва се, докато поеме мазнината, поръсва се с подправки в количество на вкус и се наливат две чаени чаши вода.Температурата на котлона се намалява...
Мързеливи сармичкиМързеливи сармичкиСитно нарязаният лук се запържва леко. Към него се добавя предварително овкусената със сол, черен пипер и кимион кайма, омесена с измития ориз....

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: