Как се Приготвя Агнешка Дроб Сърма

Прегледай всички 23 подбрани съвети за как се приготвя агнешка дроб сърма в Готвач.бг.
Вкусна агнешка дроб сърма
Вкусна агнешка дроб сърма
1
190 градуса. Когато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се ...
Агнешка дроб сърма
Агнешка дроб сърма
7
червения пипер, джоджена, магданоза и горещия бульон. Пече се във фурната, до златисто. Приготвя се заливка от яйцата, киселото мляко и брашното...
Супа от агнешка главичка, сърце и бял дроб
Супа от агнешка главичка, сърце и бял дроб
2
месото, очите, мозъка и езика, като се обелва докато е топъл) и по-големите парчета нарежете на по-дребни. Сърцето и белия дроб, предварително...
Ароматна дроб сърма
Ароматна дроб сърма
1
Сварете комплекта за дроб сърма/дроб, чревца, шкембе/ и нарежете на подходящи парчета. Нарежете лука на ситно и го задушете в тавата ...
Фалшива дроб сърма
Фалшива дроб сърма
4
Лука нарязвам на ситно. Запържвам каймата и лука, добавям ориза. Премествам в тава за печене, добавям подправките. Наливам вода и запичам до...
Свинска Дроб Сърма
Свинска Дроб Сърма
дроб и оризът. Подправя се със сол, черен пипер, червен пипер и джоджен на вкус и се изсипва в дълбока разлята тава. Налива се вода в...
Ориз с агнешки дроб и сърце, гъби и мента
Ориз с агнешки дроб и сърце, гъби и мента
1. Измийте добре агнешкия дроб и сърце. Сложете в тенджерка, залейте със студена вода и поставете на умерен огън за около 1 час, докато ...
Агнешко сърма-кебап
Агнешко сърма-кебап
2
Обезкостеното месо нарязваме на хапки, осоляваме и запържваме до златисто в мазнината. Тогава прибавяме нарязания лук наситно и задушаваме за 5-6...
Празнична агнешка дроб сарма
Празнична агнешка дроб сарма
3
черен дроб, нарязан на парченца. Пържете ги 15 минути. Прибавете нарязаните на дребни парчета сварените бял дроб и сърце. Пържете и...
Вкусна агнешка дроб сарма
Вкусна агнешка дроб сарма
Сварените дреболии (без черен дроб) нарежете на ситно. Поставяте ги в тавата с нагрятото олио заедно с подправките, нарязания на ситно лук и...
Агнешка дроб – чорба
Агнешка дроб – чорба
4
, морковите и част от брашното. И се сипва във врящата чорба. От останалото брашно с киселото мляко и яйцата се приготвя застройка. Тя се прибавя ...
Агнешки сърца с ориз
Агнешки сърца с ориз
1
Хубаво измийте и почистете агнешките сърца. Сложете ги да се варят с водата и оцета, едро нарязания морков, дафиновите листа, кромида и цели...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: