Как се Приготвя Агнешко Бутче

Открий всички 35 избрани предложения относно как се приготвя агнешко бутче в Готвач.бг.
Желирано агнешко бутче
Желирано агнешко бутче
бутче и го слагаме във врящия зеленчуков бульон. Оставяме да се вари до готовност на месото. Когато е готово, го изваждаме и оставяме да се охлади...
Агнешко бутче по македонски
Агнешко бутче по македонски
Разрязваме бутчето внимателно покрай бедрената кост, като правим дълбок прорез като джоб. Посоляваме бутчето отвътре и отвън. Нарязваме лука...
Руло от агнешко бутче
Руло от агнешко бутче
Сваряваме дреболиите и ги нарязваме на ситно. Обезкостяваме бутчето и го оформяме като лост. В 2/3 от мазнината задушаваме нарязания на...
Пикантно агнешко бутче
Пикантно агнешко бутче
Направете няколко разреза в бутчето и сложете вътре чесъна. Смесете заедно зехтина, червения пипер, горчицата, лимоновия сок, подправките...
Агнешко бутче по испански
Агнешко бутче по испански
. Залейте с лимоновия сок, разбъркайте добре и с получената смес мариновайте бутчето за 90 минути. Сложете агнешкото бутче да се ...
Агнешко бутче с картофи
Агнешко бутче с картофи
. Покрийте тавата с фолио и сложете агнешко бутче с картофи да се пече на 180-200 градуса около 2 - 2.30 часа...
Агнешко бутче в кора
Агнешко бутче в кора
. През това време наденицата се обелва и вътрешността й се намачква. Изпеченото бутче се покрива с месото на наденицата и се увива в разточеното...
Агнешко бутче с мента
Агнешко бутче с мента
Месото се надупчва с остър нож и в дупките се слагат листата мента. Намазва се с олиото и се наръсва със солта и смлените три вида пипер...
Шпиковано агнешко бутче
Шпиковано агнешко бутче
Месото се измива и се махат ципите му. С остър нож се правят дупки в него и в тях се слагат скилидка чесън, парченце морков, малко сланина и...
Агнешко бутче с джоджен
Агнешко бутче с джоджен
Измиваме и подсушаваме бутчето. Намазваме го от всички страни със сол, черен пипер и червен пипер. Слагаме го в тавата, в която ще го печем...
Пълнено агнешко бутче
Пълнено агнешко бутче
течността се изпари. Разрежете агнешкото бутче, така че да се получи „джоб”. Получения отвор напълнете с готовата плънка и се зашива с дебел...
Агнешко Бутче с Маслини
Агнешко Бутче с Маслини
зехтин или олио. С остър нож промушваме на много места агнешкия бут и натикваме в дупките колкото се може повече от билковата паста. ...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 2
4 5
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: