Как се Приготвя Глава от Диво Прасе

Прегледай всички 11 авторски предложения относно как се приготвя глава от диво прасе в Готвач.бг.
Гювеч с диво прасе
Гювеч с диво прасе
Нарежете месото на средно големи парчета. Вземете пръстена тава, ако нямате, можете да ползвате гювеч или обикновена тава. Намажете тавата с...
Диво прасе с кисело зеле
Диво прасе с кисело зеле
Месото от диво прасе се накисва в студена вода с малко оцет за около седем часа. След това се измива много добре и се нарязва на средно големи...
Печени ребра от диво прасе
Печени ребра от диво прасе
При дивечовото месо много е важна обработката, затова месото трябва да престои в марината. В съд изсипваме олиото и всички други подправки...
Сочни кюфтета от диво прасе
Сочни кюфтета от диво прасе
Месото се почиства от кости и ципи, отстранява се излишната мазнина. Лукът и чесънът се режат на ситно. Добавят се солта и черният пипер...
Пържени кюфтета от диво прасе
Пържени кюфтета от диво прасе
Каймата се слага в дълбок съд. Прави се кладенче, в което се слагат подправките, нарязаните на ситно лук и магданоз, средата на филията хляб...
Печен бут от диво прасе
Печен бут от диво прасе
3
Накиснете обезкостения бут за 2 - 3 дни във виното, в което сте прибавили подправките (без солта) и нарязания на ситно лук. Отцедете месото...
Равиоли с кайма от диво прасе
Равиоли с кайма от диво прасе
Каймата се размесва с едно яйце, счукана скилидка чесън и черен пипер. Брашното се пресява в купа и в средата му се оформя кладенче. Чукват...
Гювеч с диво прасе и телешко
Гювеч с диво прасе и телешко
и сол, изважда се и после се запържва в същия съд и месото от диво прасе, добавя се нарязания лук и морков, останалите подправки и се изсипва в...
Суджук от диво прасе и телешко
Суджук от диво прасе и телешко
2
Месото трябва да е без кост. Нарязваме го на парчета и смиламе на кайма. Прибавяме подправките и омесваме добре, за да поемат подправките...
Унгарски пълнен бут от диво прасе
Унгарски пълнен бут от диво прасе
Необходимо е бутът да се маринова от 2 до 4 дни. Обезкостяваме маринованият бут, като в получената вдлъбнатина посолваме с подправки, и намазваме...
Печен бут от диво прасе с мармалад
Печен бут от диво прасе с мармалад
Почистваме бутът от тлъстините и го поставяме да престои от 2 до 5 дни в сварена и студена марината, като всеки ден обръщаме месото. В тиган...

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 3
4 2
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: