Как се Приготвя Омлет

Открий всички 12 авторски предложения за как се приготвя омлет в Готвач.бг.
Омлет, приготвен в тостерОмлет, приготвен в тостер
1
Яйцата се разбъркват, заедно с натрошеното сирене, настъргания кашкавал и ситно нарязаните домати. Добавя се копърът и сместа се изсипва във...
Омлет с грах, приготвен в тостер за сандвичиОмлет с грах, приготвен в тостер за сандвичи
В една дълбока чиния слагаме малко грах и го намачкваме с вилица. Добавяме яйцата и ги разбиваме в същата купа. Натрошаваме сирене - колкото...
Пица-омлетПица-омлет
. Прехвърляме тигана под грила на фурната и печем 3-4 минути отгоре. Изваждаме омлета от фурната и го изчакваме да спадне. Намазваме го с доматен...
Различен ОмлетРазличен Омлет
малко. Ако прецените малко повече материал и още форми за печене на омлетите. Стана много вкусен различен омлет....
Сладък омлетСладък омлет
за по-фина и пухкава текстура. С останалата част от олиото намазняваме тигана и го загряваме на средна степен, след което изпичаме нашия омлет. Гарнираме с пресни плодове....
Разгънат омлетРазгънат омлет
В купа счукваме трите яйца. Разбиваме ги и към тях прибавяме водата, която е 3 супени лъжици. За да стане самият омлет пухкав съотношението...
Копривен омлетКопривен омлет
разбитите белтъци, овкусени със малко сол и натрошеното сирене. С дървена шпатула внимателно загъваме омлета да се изпече до готовност. Лека, вкусна, бърза и здравословна рецепта подходяща за пролетта....
Габровски омлетГабровски омлет
2
Загрейте тигана на средно силен огън. Добавете мазнината и яйцата, както се приготвят на очи. Изчакайте 1-2 мин., докато белтъците са почти...
Затворен омлетЗатворен омлет
2
на дребно шпек, натрошеното сирене и настърганият кашкавал. Щом се по-запържат яйцата, затваряме омлета с помощта на шпатула. Запържваме го...
Овесен омлетОвесен омлет
В купа отделяме белтъците от жълтъците. Разбивам леко белтъците. Към тях прибавяме чията, лененото семе и овесените ядки. Разбъркваме добре. В...
Весел омлетВесел омлет
шунка. Затваряме омлета и го изваждаме от тигана. За да постигнем веселото личице, използваме маслини, домати, царевица, люта чушка и тиквички и чушки, печени на плоча....
Омлет РусийонОмлет Русийон
. След 1-2 минути добавете обелените и ситно нарязани домати. Сипете яйчената смес отгоре и леко разклащайте тигана, за да се разпредели равномерно сместа. Изпърженият омлет се сервира веднага....

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: