Как се Приготвя Свински Мозък

Открий всички 21 подбрани съвети относно как се приготвя свински мозък в Готвач.бг.
Хайвер от свински мозък
Хайвер от свински мозък
Свинският мозък се измива и почиства. Изкисва се един час в подкислена вода, след което се слага да се свари в подсолена такава. Свареният ...
Паниран свински мозък
Паниран свински мозък
Мозъкът се измива, почиства и изкисва в хладка вода поне час. След това се пуска във вряща вода, за да поври 20 минути. Изважда се и се...
Панирани хапки от свински мозък
Панирани хапки от свински мозък
Накиснете свинския мозък в студена вода заедно с оцета 2 -3 часа. Разделете на едри парчета. Сварете ги в подсолена вода за 3 –4 минути...
Хелоуин мозък
Хелоуин мозък
зъби започваме да правим каналите на мозъка. След като сме готови започваме да изливаме сироп от ягоди, като потапяме клечката в сиропа и...
Мозък пане
Мозък пане
2
Предварително сварения мозък нарежете на дебели филии или по-малки парченца, които се притискат и оформят на продълговати кюфтета. Панират...
Салата от телешки мозък
Салата от телешки мозък
Сипваме в тенджера 2 ч.ч. вода и кипваме. Добавяме дафиновия лист, солта и оцета, след което пускаме внимателно телешкия мозък. Варим около...
Мозък по Шопски
Мозък по Шопски
. Накисваме във вода мозъка, след това го почистваме от ципите. Слагаме го в тенджера, покриваме го с вода и оставяме да кипне. След това се реже ...
Пастет от мозък
Пастет от мозък
Измиваме мозъка и го варим във вода 7-8 минутки. Добавяме оцета. Изваждаме и изцеждаме от водата. Ако има ципи, се отстраняват. Посолява се...
Мозък със сос
Мозък със сос
с дафиновия лист, зърна черен пипер, 1-2 скилидки чесън, малко магданозени корени и 2 с.л. оцет. Вече сварения и охладен мозък нарежете на...
Агнешки мозък с масло
Агнешки мозък с масло
Сварете агнешкиятмозък в 500 грама вода с нарязан морков, сол и дафинов лист. Нарежете сварения мозък на хапки. Сложете маслото в тиган...
Мозък в масло и зеленчуци
Мозък в масло и зеленчуци
оставете така да се задушат. Прибавете и парчетата мозък поръсете с пушения пипер и по желание зеленчукова подправка. Сервирайте поръсен с ...
Агнешки мозък с пресен чесън
Агнешки мозък с пресен чесън
Агнешкият мозък се изплаква добре и оставя в студена вода за 1 час, като периодично водата се сменя с нова. След изтичане на това време се...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: