Как се Приготвя Ярешко Задушено

Открий всички 16 подбрани съвети относно как се приготвя ярешко задушено в Готвач.бг.
Задушено ярешко с пресен лук и оризЗадушено ярешко с пресен лук и ориз
Месото се измива и се нарязва на порции. Посолява се и се натрива с червен пипер, черен, джоджен. В тава сипвам олиото и нарязания пресен лук...
Ярешки КурбанЯрешки Курбан
Измийте много добре ярешкото месо и нарежете на малки кубчета, където има кост, оставете парчето по-голямо. Сложете ги в голяма тенджера с вода...
Ярешко по пирдопскиЯрешко по пирдопски
1
Всички зеленчуци се нарязват на едро, заедно с месото се поставят в дълбок гювеч. Чесънът и лютата чушка се оставят цели. Чесънът е дори с...
Ароматно ярешко с виноАроматно ярешко с вино
Сложете подправките в купа, сипете зехтина и разбъркайте. Сполучената смес намажете хубаво месото от всички страни като го втриете в него...
Ярешко с картофиЯрешко с картофи
В тенджера слагаме парчетата ярешко месо и наливаме повече вода. Слагаме да заври и отпенваме. Когато спре да се пени, сваляме от котлона. В...
Пиринска яхния с ярешкоПиринска яхния с ярешко
1
Нарежете на порции ярешкото месо и го запържете в мазнината. Прибавете към него ситно нарязания лук, а след това доматите, обелени и нарязани на...
Супа от ярешко месоСупа от ярешко месо
още 10 минути. Свалете от котлона и след 5 минути застройте супата с разбитите яйца и кисело мляко. Вместо застройка, може да поднесете супата от ярешко месо с твърдо сварени и нарязани яйца....
Празнично печено ярешкоПразнично печено ярешко
3
На дъното на гювеча сложете почистените, измити и нарязани на едри късове лук и чесън, както и целите клончета магданоз, целина и джоджен. В...
Печено ярешко с джодженПечено ярешко с джоджен
Нарязваме ярешкото месо на порции и почистваме от излишната мазнина, разпределяме ги в намазнена тава. Ръсим от солта, червения пипер, кърито и...
Крехко ярешко на фурнаКрехко ярешко на фурна
разберете, че е ярешко. За да не ви изсъхне яденето, когато е готово, покрийте пак с алуминиево фолио....
Запечено ярешко в булоЗапечено ярешко в було
3
умерена фурна. След около час и половина изваждаме тавата и отстраняваме фолиото. Добавяме и ориза, който трябва да поеме водата. Става уникално вкусно, задушено и препечено! Опитайте!...
Крехко ярешко в гювечКрехко ярешко в гювеч
1
На дъното на гювеча сложете почистените, измити и нарязани на едро лук и чесън и цели клончета магданоз и джоджен. В купа направете марината...

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: