Как се суши рибица?

Как се суши рибица?

0

Сушената рибица е истински деликатес, на който мнозина се радват през студените зимни месеци. Поднесена с руйно червено вино е наслада, на...

1

Как се Суши Рибица

Разгледай всички 21 кулинарни идеи относно как се суши рибица в Готвач.бг.
Домашна рибица

Домашна рибица

1

Месото се почиства от жили. Може да се разреже на две половини по дължина. С вилица се надупчва тук-там. Захарта се смесва със солта. Хубаво се...

Пълнена рибица

Пълнена рибица

Добре оформената рибица се взема и внимателно се разрязва с голям и остър нож така че да се получи един лист. Добре се поръсва със сол, черен...

Печена телешка рибица

Печена телешка рибица

Рибицата почистена от жилите и измита с вода се посолява леко със сол, черен пипер и малко чубрица. Нанизана на шиш и покрита отгоре с...

Сушена рибица с подправки

Сушена рибица с подправки

16

Вземете свинската рибица и добре я осолете. Сложете я в затворен съд и я оставете да престои 24 часа на студено. След това изплакнете месото...

Свинска рибица с плънка

Свинска рибица с плънка

Свинската рибица се почиства и се оформя. В рибицата се прави разрез по дължина и се изважда част от месото. Морковите се нарязват на малки...

Свинска рибица на фурна

Свинска рибица на фурна

В тава слагаме рибицата нарязваме я по ширина и подреждаме зеленчуците в прорезите. Поръсваме обилно с подправките, след което наливаме 200...

Какво е рибица?

Какво е рибица?

пържено. Свинската рибица е сред частите на прасето, която се води първокачествено месо. Рибицата е позната още като котлет. Това е месо с мускулна...

Мариновани пържоли от рибица

Мариновани пържоли от рибица

Пържолите се слагат на удобен плот и се начукват. След това се наръсват от двете страни с изброените подправки. Приготвя се марината от...

Пастърма от свинска рибица

Пастърма от свинска рибица

Има няколко технологични стъпки в приготвянето пастърмата. Нужна ви е и книжна кесия или марля - 4 бр. Започваме с почистването и оформянето...

Печена свинска рибица

Печена свинска рибица

2

. Щом омекнат, добавете бирата и захарта. С тази смес залейте свинската рибица в тавата. Сложете месото да се пече на 170 градуса за около 90...

Шпикована свинска рибица

Шпикована свинска рибица

Почистената и подсушена рибица се шпикова с малки и продълговати парченца сланина, чесън, морков, които се натикват хубаво навътре в месото...

2.8
Общо 6 гласували
5 1
4 1
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка: