Как се Суши Суджук

Открий всички 36 кулинарни идеи за как се суши суджук в Готвач.бг.
Суджук
Суджук
4
приставка на месомелачката и след като месото се вкара, двата края се връзват. Напълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е...
Суджук
Суджук
приготвянето на суджук. Най-добрите и популярни суджуци са Бански, Горнооряховски и Чипровски. В Банско суджука, наричан често шужук, ...
Как се суши суджук?
Как се суши суджук?
-важното, за да се получи страхотно мезе, е да работите с качествени меса и да спазвате точно рецептата. Важно е и как се суши суджукът. ...
Как да сушим домашен суджук?
Как да сушим домашен суджук?
Всяко семейство има собствена рецепта за приготвяне на домашно изсушен суджук, като основните разлики са във вида и пропорциите на продуктите...
Суджу
Суджу
на суджуто зависи от това, колко препечено го искате. По желание може да го изпечете и отворено. Сервира се със салата по избор....
Пирински суджук
Пирински суджук
го минете през машинка за месо с едра решетка. Напълнете червата със сместа. Така приготвения суджук се изпича на скара. Поднесете го...
Телешки суджук
Телешки суджук
1
сместа и ги усуквайте през 10-15 см. Окачете телешките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или ...
Свински суджук
Свински суджук
2
прегъвайте на интервали. Готовите суджуци сложете между 2 дъски и сложете тежест отгоре, за да могат да се слегнат. На следващия ден пригладете...
Дедовият суджук
Дедовият суджук
1
. Суджуците могат да се консумират сушени и печени. Сушенето на суджуците продължава около 30 дни. През това време периодично се валират и ...
Постен суджук
Постен суджук
Ако използвате грозде, го пасирайте и прецедете в гевгир. Може да се използва директно гроздов сок, което Ви улеснява още повече.   Сложете...
Горнооряховски суджук
Горнооряховски суджук
суджуци са готови най-късно до два месеца. Докато трае сушенето, през известно време суджуците се валцуват с точилка, за да се освободят от въздуха....
Суджук Асорти
Суджук Асорти
става много сух суджукът. След като е смляно месото, се слагат подправките и се обърква да се разнесат навсякъде. Количеството на подправките...

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: