Как се Суши Суджук

Открий всички 24 кулинарни идеи за как се суши суджук в Готвач.бг.
СуджукСуджукКато горд представител на месните специалитети от българската национална кухня, суджукът представлява сурово-сушен месен продукт, приготвян от наситнено...
СуджукСуджукНапълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е останал въздух....
Как се суши суджук?Как се суши суджук?Важно е и как се суши суджукът....
Да си направим домашен суджукДа си направим домашен суджукНа 25-я ден суджукът е готов за консумация. Суджук може да се направи и само от свинско месо....
Телешки суджукТелешки суджукОкачете телешките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или бутилка....
Постен суджукПостен суджукАко използвате грозде, го пасирайте и прецедете в гевгир. Може да се използва директно гроздов сок, което Ви улеснява още повече.   Сложете захарта...
Домашен суджукДомашен суджукНапълнените суджуци се закачат да съхнат и след 24 часа се надупчват с игла, там където е останал въздух, се превиват. ...
Суджук АсортиСуджук АсортиПрепоръчително е, ако свинското не е много мазно, да се сложи и малко сланина, иначе става много сух суджукът....
Пирински суджукПирински суджукЕдна порция суджук е около 200 г в суров вид /100 в изпечен/....
Горнооряховски суджукГорнооряховски суджукТака приготвените суджуци са готови най-късно до два месеца....
Дедовият суджукДедовият суджукСуджуците могат да се консумират сушени и печени. Сушенето на суджуците продължава около 30 дни....

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: