Как се Съхранява Кекс

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за как се съхранява кекс в Готвач.бг.
Как да съхраняваме кекс и домашни сладкишиКак да съхраняваме кекс и домашни сладкишиСладкиши с кисело мляко, крема сирене, плодове, желе, суфле могат да се съхраняват до 72 часа, при условие че не съдържат крем....
Глазури за кексГлазури за кексВсеки кекс е по-красив и по-вкусен, ако е украсен с подходяща глазура....
Тайни за хубав кексТайни за хубав кексНе отваряйте вратата на фурната, докато кексът се пече. Ако я отворите дори само веднъж, кексът ще спадне....
Апетитни рецепти за солен кексАпетитни рецепти за солен кексИсторията на кекса е толкова стара, че чак звучи като нещо нереално....
Тайни за пухкав домашен кексТайни за пухкав домашен кексНе слагайте кекса преди фурната да е достатъчно загряла....
Революционно: Кекс за 1 минутаРеволюционно: Кекс за 1 минутасладкишът е абсолютно безвреден....
Вкусен и лесен кекс за ВеликденВкусен и лесен кекс за ВеликденОставете сладкиша да се изстуди в хладилник....
Кулинарни хитринки за вкусен и пухкав кексКулинарни хитринки за вкусен и пухкав кексМислите си, че пухкавото печиво е по силите само на професионалните сладкари, но това не е истина....
Как се прави сочен кекс - ръководство за начинаещиКак се прави сочен кекс - ръководство за начинаещиТова е един от най-популярните и харесвани сладкиши....
Златни правила за приготвянето на пухкав и бухнал кексЗлатни правила за приготвянето на пухкав и бухнал кексЗа тази цел изкарайте необходимите продукти за кекса от хладилника поне 30 минути преди, да започнете да приготвяте кекса. 2....
Две жени се натровиха с кекс, пълен с наркотициДве жени се натровиха с кекс, пълен с наркотициПредполага се, че в сладкиша е имало наркотици....
Това е най-уникалният и сочен кекс, който ще опиташ някогаТова е най-уникалният и сочен кекс, който ще опиташ някогаТози сладкиш е подходящ за приготвяне дори и от тези, които никога не са го правили, тъй като за него не са необходими специални умения....

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: