Как се Чисти Пъстърва

Открий всички 12 подбрани съвети за как се чисти пъстърва в Готвач.бг.
Как се чисти пъстърва?
Как се чисти пъстърва?
Когато става дума за пъстърва, трябва да имаме предвид, че под това наименование се крият няколко вида риби, обединени в семейство Пъстървови...
Пъстърва
Пъстърва
, Европа и Азия. В процеса на еволюцията от тях произлизат много разновидности и подвидове пъстърви. Видове пъстърва Дъговидна ...
Гъба Пъстърва
Гъба Пъстърва
Гъба пъстърва /Polyporus squamosus/ представлява вид базидиева гъба, позната у нас още с наименованието ястребка. В Русия тя е известна като...
Сьомгова пъстърва
Сьомгова пъстърва
Сьомговата пъстърва представлява хибриден вид риба, който е плод на дългогодишните усилия на екип югославски учени-генетици. Соьмговата...
Поширана Пъстърва
Поширана Пъстърва
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата. В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода. Разбъркваме и...
Печена пъстърва
Печена пъстърва
Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин...
Пролетна пъстърва
Пролетна пъстърва
Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на...
Пълнена пъстърва
Пълнена пъстърва
1
Смесете размекнатото масло с нарязания на ситно магданоз и счукания чесън. Напълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с...
Панирана пъстърва
Панирана пъстърва
Почистете внимателно филетата от кости и кожа, овкусете ги със сол и черен пипер и ги напръскайте с лимонов сок. Оставете филето да се маринова...
Веяна Пъстърва
Веяна Пъстърва
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън. Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба...
Пъстърва фрикасе
Пъстърва фрикасе
пресече. В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан ...
Пъстърва-пълнена
Пъстърва-пълнена
запечете във фурна на готовност. Поднесете пълнената пъстърва с резенчета лимон. Това е стара Софийска рецепта....

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: