Как се Ядат Миди

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за как се ядат миди в Готвач.бг.
Как да ядем миди
Как да ядем миди
1
Мидите са познати още от детството на много от нас. Тези, които са вадили миди от морето, знаят, че те стават много вкусни, опечени на...
Миди
Миди
по-малко популярни от черните миди са мидите Сен Жак. Те за значително по-големи и по-месести и се предлагат от края на септември до май...
Панирани миди
Панирани миди
2
Измитите и остъргани миди варим с малко вода и сол, докато се отворят черупките. Вадим мидите от тях и почистваме. Слагаме ги в маринатата...
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
Пикантни миди по гръцки (Миди Саганаки)
включването на котлона са готови - когато всички миди се отворят. Ако има неотворени миди, те се изхвърлят. През това време в друг дълбок ...
Салата Табуле с миди
Салата Табуле с миди
Измийте и почистете мидите добре. Поставете ги в загрята тенджера, залейте с бялото вино и ги похлупете. Гответе мидите, докато се отворят...
Лесни панирани миди
Лесни панирани миди
Почистваме мидите много добре. В съд поставяме виното, лимоновия сок, олиото, солта и разбъркваме добре. Поставяме мидите в готовата ...
Пържени Миди с Лук
Пържени Миди с Лук
резенчета лимон, чийто сок придава невероятен вкус на така приготвените миди. Добър апетит!...
Миди разсол в буркан
Миди разсол в буркан
3
и попарен с вряла вода буркан се налива малко разсол, слага се ред мидени ядки, резени кромид лук, копър, разсол, миди и така, докато ...
Миди по италиански
Миди по италиански
1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера; 2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват...
Миди на пара
Миди на пара
да добавите и щипка сол, но самите миди би трябвало да са си солени (затворените добре държат в себе си морска вода, която при готвенето пускат...
Чеснови миди с черупки
Чеснови миди с черупки
, разбърквайте около 45 секунди. Бързо налейте виното в тигана. Кипнете соса, добавете мидите и веднага ги покрийте. Разклатете съда и оставете да ...
Черноморски миди на фурна
Черноморски миди на фурна
. Ядката се почиства от водораслото на мидата. Мидите се нареждат с черупката отдолу в тавичка. Във всяка мида се слага малко парченце ...

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: