Как се пекат еклерите

Прегледай всички 12 избрани предложения за как се пекат еклерите в Готвач.бг.
Как и колко време се пекат еклери?
Как и колко време се пекат еклери?
вкуса им. След приготвянето на пареното тесто за еклерите, другият най-важен момент от приготвянето им е печенето. Правилно изпечените еклери ...
Еклери
Еклери
120
помощта на малка лъжичка се пълнят с крем. Готовите еклери се поръсват обилно с пудра захар или по желание може да им се направи заливка от ...
Мини еклери
Мини еклери
7
. Оставете сместа да изстине, след което прибавете яйцата едно по едно, като бъркате непрекъснато. Сместа за еклерите се поставя в пош и се...
Чудни еклери
Чудни еклери
1
изстине малко и прибавяте яйцата едно по едно. Шприцовате еклерите върху хартия за печене и печете на 150 градуса до готовност. За крема...
Малки еклери
Малки еклери
прибавят 4 бр. яйца. Омесва се и се шприцова с чаена лъжичка в намазана с олио тава. Еклерите се пекат в силно загрята на 200 градуса фурна...
Солени еклери
Солени еклери
в шприц и шприцовайте солените еклери върху тава с хартия за печене на разстояние едно от друго. Сложете ги да се изпекат в предварително...
Бързи еклери
Бързи еклери
2
избутваме тестото в тавата. След като тавата я запълним, я слагаме в загрята фурна на 180°C до готовност. След като изпечем еклерите, ги...
Еклери светулки
Еклери светулки
бъркаме непрекъснато. В намаслена и поръсена с брашно тава с помощта на шприц правим еклерите, щом сме готови ги слагаме да се пекат в...
Мастършефски еклери
Мастършефски еклери
и се пекат на 200 градуса до златисто, без да се отваря фурната. Малко преди да се извадят, се изключва фурната и се отваря много леко за...
Еклери Класик
Еклери Класик
2
междувременно се ароматизира с ванилията. Изстиналите еклери се срязват внимателно и се напълват с крема. Ако имате шприц, може да ги пълните с ...
Шоколадови еклери
Шоколадови еклери
4
Завираме около 300 мл вода с маслото и захарта. Прибавяме брашното, като бъркаме постоянно докато се получи хубаво гладко тесто. Леко...
Пухкави еклери
Пухкави еклери
8
получи гъст крем. Отстраняваме от огъня и прибавяме ванилиите и 1 к.л.рендосана лимонова кора. Подреждаме готовите еклери в чиния и ги поръсваме с ...

Рейтинг

4.3
Общо 6 гласували
5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: