Канелени Курабийки

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно канелени курабийки в Готвач.бг.
Канелени курабийкиКанелени курабийкиОмесете добре тестото и оформете от него кръгли, полуплоски курабийки. Наредете ги в леко намазнена тава и ги изпечете в умерено силна фурна....
Великденски курабийки с канелена захарВеликденски курабийки с канелена захарНай-вкусните Великденски курабийки. Вкусен и весел празник!...
Канелени МармаладкиКанелени МармаладкиРъся сладките курабии щедро със захар. Пека канелени мармаладки в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 35 мин....
Канелени ореховкиКанелени ореховкиРазбийте с миксер белтъците и захарта на пяна. Сложете в купа смлените орехи и добавете канелата и ванилията. Разбъркайте добре. Добавете ги при...
Канелени ПалачинкиКанелени ПалачинкиРазтопете кравето масло (1 с.л). Сложете всички продукти в кухненски робот. Разбъркайте добре, докато се смесят всички продукти и сместа стане...
Канелени ПлюшкиКанелени Плюшки1. Разтворете маята с лъжица захар в смесените и леко затоплени мляко и вода. Оставете да шупне, а през това време пресейте брашното два пъти,...
Канелени мъфиниКанелени мъфиниВ подходящ съд разбиваме яйцата със захарта на пухкав крем. Прибавяме разтопеното масло, меда, канелата и солта. Разбъркваме добре. Пресяваме брашното...
Канелени рулцаКанелени рулцаЗагрейте фурната на 200 градуса. Пресейте заедно брашното, солта и захарта, добавете маята. Смесете яйцето, олиото, млякото и водата и прибавете...
Канелени бисквитиКанелени бисквитиМедът се разтваря във водата, след което се прибавят захарта, олиото, канелата и брашното със содата. Замесва се тесто, което се разточва на кора...
Канелени бисквиткиКанелени бисквиткиОформете малки кръгли курабийки. Наредете ги в леко намазана с масло тава и печете в умерена фурна....
Канелени звездичкиКанелени звездичкиБелтъците се разбиват на сняг със захарта, след което се прибавят останалите продукти, като бадемите са счукани на ситно, така също и карамфила....
Канелени меденкиКанелени меденкиЗагрейте леко меда с маслото, захарта и солта. Свалете от котлона и оставете сместа да се охлади. Добавете пресятото брашно с бакпулвера. Накрая...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: