Канелени Пурички

Разгледай всички 26 кулинарни идеи относно канелени пурички в Готвач.бг.
Хрупкави Канелени Пурички
Хрупкави Канелени Пурички
определя, според това, колко големи иска да са му пуричките. Всеки правоъгълник се завива по дължина на руло, което не трябва да се стяга много...
Пурички
Пурички
по избор, в който сте добавили и рома. Завийте пуричките и ги сложете да се изпекат в намазнена тава на умерена фурна. Още горещи ги оваляйте в ...
Пуретки
Пуретки
Яйцата се разбиват добре, прибавя се млякото и бакплуверът и се дообърква сместа. Листата от корите се разстилат една по една и се намазват с...
Домашни пурички
Домашни пурички
навиват на пурички. Редят се в тава, застлана с хартия за печене. Пуричките се се пекат на умерена фурна. Готовите пурички трябва ...
Ябълкови пурички
Ябълкови пурички
руло и така получените пурички нареждаме в тавичката. Нарязваме ги на около 6-7 см парченца и ако е останало масло, го намазваме отгоре. ...
Баклавени пурички
Баклавени пурички
-40 минути до златист цвят. Готовите пурички се охлаждат и се сиропират в малък съд....
Канелени курабийки
Канелени курабийки
5
Разбийте с дървена лъжица брашното с разтопеното горещо масло, докато се получат трохи. Прибавете пудрата захар, жълтъка, канелата и лимонтозуто...
Канелени бисквити
Канелени бисквити
4
Медът се разтваря във водата, след което се прибавят захарта, олиото, канелата и брашното със содата. Замесва се тесто, което се разточва на...
Канелени звездички
Канелени звездички
2
Белтъците се разбиват на сняг със захарта, след което се прибавят останалите продукти, като бадемите са счукани на ситно, така също и карамфила...
Канелени кифлички
Канелени кифлички
5
канелени кифлички върху тава с хартия за печене или в добре намаслени форми за мъфини. Оставете ги да втасат. Намажете ги с разбит жълтък с малко...
Сиропирани пурички
Сиропирани пурички
1
получат златист цвят. Приготвя се сироп от 1 ч. ч. захар и 1 ч. ч. вода. Потапят се пуричките в сиропа и после се изваждат и поставят чиния. По ...
Канелени меденки
Канелени меденки
Загрейте леко меда с маслото, захарта и солта. Свалете от котлона и оставете сместа да се охлади. Добавете пресятото брашно с бакпулвера...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: