Канелени Пурички

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно канелени пурички в Готвач.бг.
Хрупкави Канелени ПуричкиХрупкави Канелени ПуричкиПуричките се нареждат върху нея. Пече се на 180 градуса, до зачервяване....
ПуричкиПуричкиЗавийте пуричките и ги сложете да се изпекат в намазнена тава на умерена фурна. Още горещи ги оваляйте в пудра захар....
Канелени МармаладкиКанелени МармаладкиПека канелени мармаладки в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 35 мин. Вадя ги и ги поръсвам с вода....
Канелени ПалачинкиКанелени ПалачинкиРазтопете кравето масло (1 с.л). Сложете всички продукти в кухненски робот. Разбъркайте добре, докато се смесят всички продукти и сместа стане...
Канелени ореховкиКанелени ореховкиРазбийте с миксер белтъците и захарта на пяна. Сложете в купа смлените орехи и добавете канелата и ванилията. Разбъркайте добре. Добавете ги при...
Канелени ПлюшкиКанелени Плюшки1. Разтворете маята с лъжица захар в смесените и леко затоплени мляко и вода. Оставете да шупне, а през това време пресейте брашното два пъти,...
Канелени СълзициКанелени СълзициПоръсете плота със захар и канела. Разстелете отгоре тестото. Поръсете обилно с канелата и захарта отново. Навийте от двете страни на руло като...
Канелени меденкиКанелени меденкиЗагрейте леко меда с маслото, захарта и солта. Свалете от котлона и оставете сместа да се охлади. Добавете пресятото брашно с бакпулвера. Накрая...
Канелени рулцаКанелени рулцаЗагрейте фурната на 200 градуса. Пресейте заедно брашното, солта и захарта, добавете маята. Смесете яйцето, олиото, млякото и водата и прибавете...
Канелени мъфиниКанелени мъфиниВ подходящ съд разбиваме яйцата със захарта на пухкав крем. Прибавяме разтопеното масло, меда, канелата и солта. Разбъркваме добре. Пресяваме брашното...
Канелени курабийкиКанелени курабийкиРазбийте с дървена лъжица брашното с разтопеното горещо масло, докато се получат трохи. Прибавете пудрата захар, жълтъка, канелата и лимонтозуто,...
Канелени бисквиткиКанелени бисквиткиСложете маслото в тенджерка, докато не се разтопи напълно и не заври. Предварително в широк съд пресейте брашното и веднага изсипете врялото масло...

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 3
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: