Канелено Джинджифилови Сладки

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно канелено джинджифилови сладки в Готвач.бг.
Коледни джинджифилово-канелени сладкиКоледни джинджифилово-канелени сладкиОхладените коледни сладки декорираме по желание....
Джинджифилови сладкиДжинджифилови сладкиЗагрейте фурната на най-висока степен. Пресейте брашното в купа, добавете карамфила, канелата, джинджифила, солта и бакпулвера. В друга купа разбийте...
Постни джинджифилови сладкиПостни джинджифилови сладкиПърво, в купа смесваме брашното с ароматите и солта. Изгасяваме содата в 1 ч.л. оцет и я прибавяме. Отделно разбиваме с миксер тиквеното пюре със...
Меки Джинджифилови СладкиМеки Джинджифилови СладкиВ купа смесваме брашното, бакпулвера, солта, джинджифила, канелата, индийското орехче и карамфила, като разбъркваме много добре. Маслото със захарта...
Джинджифилови коледни сладкиДжинджифилови коледни сладкиГотовите сладки украсете според въображението си....
Коледни джинджифилови сладкиКоледни джинджифилови сладкиОтгоре джинджифиловите сладки се покриват с фондан и се украсяват....
Канелени сладкиКанелени сладкиОт тези съставки се получават около 60 двойни канелени сладки....
Глазирани джиндифилови сладкиГлазирани джиндифилови сладкиНаредете сладките в тава, застлана с домакинска хартия за печене....
Канелен сладкишКанелен сладкишРазбийте захарта с яйцата. Добавете прясното мляко и ванилията, след което постепенно сложете и брашното, което сте пресяли с бакпулвера. Разбъркайте...
Джинджифилови сладки с медДжинджифилови сладки с медАко прекалите с продължителността на печенето, сладките ще станат твърди....
Джинджифилови Пълнозърнести Коледни СладкиДжинджифилови Пълнозърнести Коледни СладкиВ купа се разбиват яйцата, към тях се добавя размекнатото краве масло и меда. В друга купа поставяме пресятото брашно, размесено с брашното от рожков...
Коледни медено-джинджифилови сладкиКоледни медено-джинджифилови сладкиИзпечените сладки се украсяват с роял айсинг, по-известен като бяла захарна глазура....

Рейтинг

4.4
Общо 5 гласували
5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: