Канелони със Сирена

Прегледай всички 54 кулинарни идеи за канелони със сирена в Готвач.бг.
Канелони със сиренеКанелони със сирене
1
така получената смес напълнете предварително омекналите канелони. Подредете ги в намазнена тавичка. Сгорещете олио в тиган и задушете ситно...
Канелони с праз и сиренеКанелони с праз и сирене
. Накрая натрошаваме сиренето и оставяме леко да се поразтопи. С тази смес пълним канелоните. Нареждаме канелоните в тава и заливаме с доматите. Печем 30 мин. Накрая наръсваме настърган кашкавал и запичаме за кратко....
Канелони с три сирена и бешамелов сосКанелони с три сирена и бешамелов сос
1
, натрошеното сирене и яйцето. Разбъркайте до хомогенност. Напълнете канелоните със сместа от сирене. В подходяща тава за печене наредете канелоните...
Пролетни канелони със сос от сиренаПролетни канелони със сос от сирена
маслото и прибавите брашното. Налейте топло мляко и бъркайте енергично, докато се сгъсти. Добавете нарязаните на дребно сирена и бъркайте, докато...
Канелони с кайма, топено сирене и мащеркаКанелони с кайма, топено сирене и мащерка
, объркваме до хомогенност. Махаме тигана от котлона и пълним канелоните с плънката. Подреждаме ги в подходяща тава, намазана с олио и ги...
Канелони с кайма и топено сиренеКанелони с кайма и топено сирене
сирене, натрошеното краве сирене и половината от кашкавала, който се настъргва. Бъркате, докато сместа се посгъсти. С тази смес пълните канелоните...
Пилешки рулца с пълнени канелони в сос от четири сиренаПилешки рулца с пълнени канелони в сос от четири сирена
4
със сол и черен пипер и свалете от огъня. Прибавете настърганите сирена и разбъркайте добре. Изсипете го в тавичката при рулцата и канелоните...
Канелони БолонезеКанелони Болонезе
бешамеловият сос. Поръсва се с кашкавала и ястието се поставя в студена фурна, която се включва на 180-190 градуса. Пече се 35-40 минути. Готовите канелони се поднасят топли!...
Канелони ИзкушениеКанелони Изкушение
4
сипете един черпак от сос Бешамел и изравнете по цялото дъно. Напълнете канелоните със сместа от месото. Вземете всяка тръбичка, запушете с ръка...
Канелони ДженовезеКанелони Дженовезе
1
задушава на умерена температура. Овкусява се с индийското орехче, черния пипер, солта. Добавя се прармезанът и мекото сирене и яйцата. Канелоните...
Панирани канелониПанирани канелони
Сварете купешките канелони в кипяща подсолена вода без да ги преварявате. Нека канелоните да останат леко твърди. Нарязаните спанак и лук се...
Канелени ПалачинкиКанелени Палачинки
Разтопете кравето масло (1 с.л). Сложете всички продукти в кухненски робот. Разбъркайте добре, докато се смесят всички продукти и сместа...

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: