Канелони със сирене

Канелони със сирене

1

Разбийте яйцата заедно с натрошеното сирене, настърганото синьо сирене и пармезан, нарязаните на ситно копър и магданоз, сол, черен пипер. С...

1

Канелони със Сирене

Разгледай всички 33 избрани предложения относно канелони със сирене в Готвач.бг.
Канелони с праз и сирене

Канелони с праз и сирене

. Накрая натрошаваме сиренето и оставяме леко да се поразтопи. С тази смес пълним канелоните. Нареждаме канелоните в тава и заливаме с доматите. Печем 30 мин. Накрая наръсваме настърган кашкавал и запичаме за кратко....

Канелони с кайма, топено сирене и мащерка

Канелони с кайма, топено сирене и мащерка

, объркваме до хомогенност. Махаме тигана от котлона и пълним канелоните с плънката. Подреждаме ги в подходяща тава, намазана с олио и ги...

Канелони с кайма и топено сирене

Канелони с кайма и топено сирене

сирене, натрошеното краве сирене и половината от кашкавала, който се настъргва. Бъркате, докато сместа се посгъсти. С тази смес пълните канелоните...

Канелони с три сирена и бешамелов сос

Канелони с три сирена и бешамелов сос

1

, натрошеното сирене и яйцето. Разбъркайте до хомогенност. Напълнете канелоните със сместа от сирене. В подходяща тава за печене наредете канелоните...

Пролетни канелони със сос от сирена

Пролетни канелони със сос от сирена

маслото и прибавите брашното. Налейте топло мляко и бъркайте енергично, докато се сгъсти. Добавете нарязаните на дребно сирена и бъркайте, докато...

Пилешки рулца с пълнени канелони в сос от четири сирена

Пилешки рулца с пълнени канелони в сос от четири сирена

4

със сол и черен пипер и свалете от огъня. Прибавете настърганите сирена и разбъркайте добре. Изсипете го в тавичката при рулцата и канелоните...

Канелони Изкушение

Канелони Изкушение

4

сипете един черпак от сос Бешамел и изравнете по цялото дъно. Напълнете канелоните със сместа от месото. Вземете всяка тръбичка, запушете с ръка...

Канелони Дженовезе

Канелони Дженовезе

задушава на умерена температура. Овкусява се с индийското орехче, черния пипер, солта. Добавя се прармезанът и мекото сирене и яйцата. Канелоните...

Канелони Болонезе

Канелони Болонезе

бешамеловият сос. Поръсва се с кашкавала и ястието се поставя в студена фурна, която се включва на 180-190 градуса. Пече се 35-40 минути. Готовите канелони се поднасят топли!...

Панирани канелони

Панирани канелони

Сварете купешките канелони в кипяща подсолена вода без да ги преварявате. Нека канелоните да останат леко твърди. Нарязаните спанак и лук се...

Канелени Сълзици

Канелени Сълзици

Поръсете плота със захар и канела. Разстелете отгоре тестото. Поръсете обилно с канелата и захарта отново. Навийте от двете страни на руло...

3.4
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: