Капама от Заек

Прегледай всички 29 кулинарни идеи за капама от заек в Готвач.бг.
Заек капама
Заек капама
смес напълнете заека и го зашийте. Сложете го в глинен гювеч. Полейте го с малко вода, виното и малко олио. Похлупете гювеча и го поставете в ...
Заешка капама
Заешка капама
1
маринатата и всяко отделно парче натрийте със сол, черен и червен пипер. Взимате дълбок глинен съд и нареждате на дъното му ред заешко месо...
Домашен заек капама
Домашен заек капама
В тенджера с олио се запържва месото и се отстранява. Добавят се обеленият лук и необелените скилидки чесън, нарязаният морков и след като се...
Вкусна заешка капама
Вкусна заешка капама
. Поръсва се с червен пипер и се долива вода, като поври се добавят доматите, чесънът на скилидки или цели глави. Сипва се виното и всички ...
Див заек капама
Див заек капама
1
Почистеното и предварително накиснато във вода заешко месо измивате, отцеждате, нарязвате на парчета и варите в малко количество вода. Като...
Капама от заек по Странджански
Капама от заек по Странджански
1
задушаваме останалите продукти. Прибавяме червения пипер, виното, водата и останалите подправки. Оставяме да поври 5 минути и ги слагаме в гювеча. ...
Заешка капама със сушени кайсии
Заешка капама със сушени кайсии
Заекът се оставя във вода за няколко часа. Нарязва се на порции, запържва се в олиото, след което се нарежда в кален гювеч. Към него се...
Заешка дреболия
Заешка дреболия
1
Заешката глава се разцепва, отстраняват се очите. Главата, вратът, крачетата, сърцето и дробовете се измиват и подсушават. Месото се посолява и...
Задушен заек
Задушен заек
Заекът се изчиства и измива. Отрязва се главата и вратът. Предните крачета и бутчетата се отстраняват. Гръдния кош се разрязва, изплаква се и се...
Пълнен заек
Пълнен заек
4
чубрицата и бахара. Напълнете заека с така приготвената плънка и го зашийте. Сложете заека в намазана с масло тава, натрийте го обилно с ...
Фалшив заек
Фалшив заек
2
Омесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал. Оставете да престои за 1 час в хладилник. След...
Маринован заек
Маринован заек
посолени и поръсени с черен пипер. Поставете заека в сгорещено масло и го изпечете. Налейте малко бульон и похлупете с капак. Когато почти...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: