Карамелизирани Ябълки

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно карамелизирани ябълки в Готвач.бг.
Карамелизирани ябълкиКарамелизирани ябълкиСипете в тенджера захарта и глюкозата и без първоначално да разбърквате, загрейте, докато сместа се карамелизира....
Сладки карамелизирани ябълкиСладки карамелизирани ябълкиОтцедете карамелизираните ябълки от излишната течност и поднесете веднага. По желание може да ги поръсите с малко канела или ванилова захар....
Лесни карамелизирани ябълкиЛесни карамелизирани ябълки
Сервира карамелизираните ябълки с карамелена украса....
Понички с карамелизирани ябълкиПонички с карамелизирани ябълкиНареждат се ябълки, за да се карамелизират. Когато се карамелизират от едната страна, се обръщат от другата. Всички ябълки се карамелизират....
Карамелизирани ябълки на клечкаКарамелизирани ябълки на клечкаНабождайте бързо ябълките на клечка и ги топвайте в карамелената смес с въртеливи движения....
Карамелизирани Ябълки на ФурнаКарамелизирани Ябълки на ФурнаПодреждаме ябълките в тавата. На котлона стапяме захарта, като внимаваме да не се овъгли....
Карамелизирани Ябълки с КанелаКарамелизирани Ябълки с Канела
Печем на 200 градуса по средата на фурната до карамелизиране на захарта. Сервираме ябълките охладени с топка сладолед....
Кексчета с карамелизирани ябълкиКексчета с карамелизирани ябълкиУкрасете готовите кексчета с карамелизираните ябълки....
Воловани с карамелизирани ябълкиВоловани с карамелизирани ябълкиОбелете и нарежете ябълките на малки парченца. Карамелизирайте ги с маслото, захарта и добавете смокиновото сладко....
Карамелизирана райска ябълкаКарамелизирана райска ябълкаЩом водата започне да извира и остане с малко течност, намалете котлона и изчакайте да се карамелизира....
Карамелизиран сладкиш с ябълкиКарамелизиран сладкиш с ябълкиСлед това обелете и нарежете ябълките на филийки. Наредете в тавата и поръсете с канела....
Карамелизирани ябълкови близалкиКарамелизирани ябълкови близалкиВ съд с незалепващо покритие слагаме да се карамелизира захарта, като котлонът не трябва да е прекалено силен, за да не прегаря, периодично разбъркваме...

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: