Карфиол за Зимата

Открий всички 74 подбрани съвети за карфиол за зимата в Готвач.бг.
Зимна салата с карфиол
Зимна салата с карфиол
Измиваме зелето и го нарязваме на ситно. Карфиола разпределяме на розички, а моркова нарязваме на шайби. Чушките нарязваме на ивици, а...
Зимна салата с карфиол и картофи
Зимна салата с карфиол и картофи
Сварете картофите и бланширайте карфиола, докато поомекне. Оставете ги да изстинат и ги смесете в купа, като обелите и нарежете картофите...
Карфиол
Карфиол
5
още не са популярни в нашата страна. Състав на карфиола Една чаша варен карфиол е отличен източник на витамин С (91, 5% ), фолат (13, 6...
Карфиол пане
Карфиол пане
3
Измития карфиол, накъсан на розички сложете да се свари на пата за 5 минути. След това го оставете да се поохлади. Разбийте яйцата и...
Пълнен карфиол
Пълнен карфиол
В голяма тенджера сипете около литър и половина вода. Посолете я и когато заври водата сложете вътре цялата глава карфиол. Не я дръжте...
Стерилизиран карфиол
Стерилизиран карфиол
Карфиолът се измива и разделя на розички. Пълни се в буркани, като се натъпква, за да побере повече. На един компотен буркан се слага 1 с.л...
Запечен карфиол
Запечен карфиол
свареният карфиол и се долива течна сметана. Накрая се подправя със сол и накълцан магданоз. Всичко се разбърква много добре. Сместа се пече в ...
Пържен карфиол
Пържен карфиол
Накиснете карфиола в купа с подсолена вода. Разбийте яйцата и след това прибавете брашното. Разбъркайте добре, за да получите тесто...
Супа карфиол
Супа карфиол
останалия карфиол и разбъркайте. Доварете за известно време и застройте супата с разбитите яйца и кисело мляко....
Карфиол сос
Карфиол сос
Във водата в която е вряла глава карфиол, се прибавя брашно, натрошено сирене, жълтъка, лимон, черен пипер и масло. Парченцата карфиол ...
Салата за зимата
Салата за зимата
Чушките и патладжаните се пекат и се обелват. След това се нарязват или накъсват на тънки ивици. Чесънът и магданозът се режат на едро...
Питкантна доматеница за зимата
Питкантна доматеница за зимата
2
бурканчета. Варим за 5 минути за капачка и оставяме в горещата вода, докато се охладят. Съхраняваме на хладно за зимата. Получи се вкусна...

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: