Карфиол с Моркови в Буркани

Разгледай всички 23 кулинарни идеи за карфиол с моркови в буркани в Готвач.бг.
Моркови в бурканиМоркови в бурканиНапълнете морковите и лука в бурканите. Залейте с горещата марината, затворете с капачки и стерилизирайте за 15 минути....
Камби, моркови и карфиол в 3-литрови бурканиКамби, моркови и карфиол в 3-литрови бурканиМорковите се обелват и нарязват на кръгчета, карфиолът се накъсва на малки розички, листата от целина се нарязват на едро....
Мариновани моркови в бурканиМариновани моркови в бурканиМорковите се поставят в буркани заедно с целите глави шалот и нарязания чесън....
Сладки моркови в бурканиСладки моркови в бурканиСлед това ги напълнете в буркани заедно с маринатата. Затворете ги и ги стерилизирайте за 1 час....
Карфиол и моркови на фурнаКарфиол и моркови на фурнаКарфиолът с моркови на фурна са много вкусни....
Туршия с карфиол и морковиТуршия с карфиол и морковиИзмиват се зеленчуците, карфиолът се накъсва на розички, морковите се обелват и нарязват на кръгчета, целината също се нарязва на едро заедно със...
Салата с карфиол и морковиСалата с карфиол и морковиВ друга купа накъсайте карфиола на розички. Обелете морковите и ги нарежете на много тънки ленти....
Камби с карфиол и морковиКамби с карфиол и морковиКамбите, морковите, карфиолът и целината се нарязват и се разпределят в буркани....
Консервиран карфиол в буркани с хималайска солКонсервиран карфиол в буркани с хималайска солСипваме на всяко бурканче по 1 равна чаена лъжичка. Заливаме със студена вода до пръстена на буркана, така че да покрива карфиола....
Хрупкави краставички с моркови в бурканиХрупкави краставички с моркови в бурканиВ измити буркани се нарежда вертикално краставичка, парче морков и така докато се напълни бурканът....
Туршия от карфиол и морковТуршия от карфиол и морковКарфиолът и морковите се нарязват на едро. Разбъркват се. Бурканите се пълнят с нарязаните карфиол и моркови. Притискат се плътно....
Супа от карфиол, моркови и целинаСупа от карфиол, моркови и целинаВъв врящата вода добавете сол и олиото, а след това и лука, морковите, цветчетата карфиол и целината....

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: