Касапски Кебап

Прегледай всички 74 авторски предложения относно касапски кебап в Готвач.бг.
Касапски кебапКасапски кебапНарежете шилешкото месо и дреболии дребно и ги сложете за 3-4 часа на хладно в маринатата, приготвена от нарязания лук, , магданоз, джоджен, черен...
Млечен кебап по касапскиМлечен кебап по касапскиНарежете на парчета агнешкото месо, добавете дреболиите. Прибавете ситно нарязаните лук и чушки, както и подправките. Прехвърлете продуктите в...
Агнешки млечен кебап по касапскиАгнешки млечен кебап по касапскиМесото, дреболиите, лука и чушките се нарязват на дребно. Всичко се сипва в тенджера, прибавя се виното и подправките и се маринова за 4 часа....
Касапски кебап от агнешко месоКасапски кебап от агнешко месоИзсипете го в тава, полейте със заливка от разбитите яйца с прясното мляко и запечете Касапския гювеч на силна фурна....
Касапски гювечКасапски гювечПоднесете готовия гювеч по касапски, поръсен с магданоз....
Моите касапски сармиМоите касапски сармиИмате готови касапски сарми със или без застройка решете сами!...
Пиле по касапскиПиле по касапскиЧушките се измиват и пекат предварително във фурна. Обелват се и се нарязват на ленти. Пилешкото месо се нарязва на тънки и дълги ленти (да се...
Сарми по касапскиСарми по касапскиПочистете зелевите листа от грубите части и леко ги начукайте. Скълцания лук задушете в мазнината и малко вода. Добавете ориза и разбъркайте,...
Касапска чорбаКасапска чорбаНарежете свинското месо на дребни късчета и запържете в олиото. В тенджера налейте литър вода и прехвърлете късчетата да се варят. В същата мазнина...
Касапско сиренеКасапско сиренеСиренето се намачква с помощта на вилица. Червеният кромид се нарязва на ситно и се прибавя към сиренето. Поръсва се с червения пипер и олиото...
Касапска яхнияКасапска яхнияПоднесете порция касапски кебап, поръсен с малко накълцан магданоз....
Касапско мезеКасапско мезеНатрошете сиренето в купа, добавете накълцания ситно праз и започнете да размачквате. Добавете около 50 мл олио, като продължавате пресоването...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: