Касапски Кебап

Прегледай всички 21 авторски предложения относно касапски кебап в Готвач.бг.
Касапски кебап
Касапски кебап
Нарежете шилешкото месо и дреболии дребно и ги сложете за 3-4 часа на хладно в маринатата, приготвена от нарязания лук, , магданоз, джоджен...
Млечен кебап по касапски
Млечен кебап по касапски
Нарежете на парчета агнешкото месо, добавете дреболиите. Прибавете ситно нарязаните лук и чушки, както и подправките. Прехвърлете продуктите...
Касапски кебап от агнешко месо
Касапски кебап от агнешко месо
омекване, прибавете бялото вино и доварете до готовност на слаб огън. Изсипете го в тава, полейте със заливка от разбитите яйца с прясното мляко и ...
Агнешки млечен кебап по касапски
Агнешки млечен кебап по касапски
Месото, дреболиите, лука и чушките се нарязват на дребно. Всичко се сипва в тенджера, прибавя се виното и подправките и се маринова за 4 часа...
Касапски гювеч
Касапски гювеч
9
загряна фурна за около 3 часа. Първоначално печете на максимално силна степен, а през втората половина намалете на около 180 градуса. Поднесете готовия ...
Касапска чорба
Касапска чорба
Нарежете свинското месо на дребни късчета и запържете в олиото. В тенджера налейте литър вода и прехвърлете късчетата да се варят. В същата...
Касапско мезе
Касапско мезе
2
Натрошете сиренето в купа, добавете накълцания ситно праз и започнете да размачквате. Добавете около 50 мл олио, като продължавате...
Касапско сирене
Касапско сирене
1
Сиренето се намачква с помощта на вилица. Червеният кромид се нарязва на ситно и се прибавя към сиренето. Поръсва се с червения пипер и...
Касапска яхния
Касапска яхния
прибавете дроба, а след 10 минути и размитото в доматения сок брашно. Разбъркайте и овкусете със сол, чубрица и черен пипер. Поднесете порция ...
Пиле по касапски
Пиле по касапски
Чушките се измиват и пекат предварително във фурна. Обелват се и се нарязват на ленти. Пилешкото месо се нарязва на тънки и дълги ленти (да се...
Зелеви сарми по касапски
Зелеви сарми по касапски
Поръсваме пържолите с подправките, върху всяка от тях поставяме тънък лист кашкавал и масло. Увиваме ги в зелевите листа като сарми...
Агнешка плешка по касапски
Агнешка плешка по касапски
Вътрешностите се измиват и нарязват на малки парченца. Към тях се добавят нарязаните на ситно магданоз, джоджен и червеният пипер. Поръсва се...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: