Катино Мезе с Пилешко

Прегледай всички 18 подбрани съвети относно катино мезе с пилешко в Готвач.бг.
Катино мезе с чушки
Катино мезе с чушки
брашното. Ако бульонът не е достатъчен и сосът е много гъст, се добавя още вода (но не трябва сосът да е прекалено гъст, защото като постои, се...
Банско Катино Мезе
Банско Катино Мезе
6
доматеното пюре, виното, соевия сос и черня пипер. Добавяме малко вода, 30 мл, за да стане по сочно мезето и да се получи сос. Пържим докато ...
Катино мезе с гъби
Катино мезе с гъби
1
Филето се начуква и овкусява и изпича на скара. След като се изпече се нарязва на ивички. Гъбите се нарязват на филийки и се задушават в...
Катино Мезе на Сач
Катино Мезе на Сач
мин, като промени цвета си, към месото добавете лука, предварително почистен и нарязан на тънки полумесеци. Гответе и разбърквайте, докато лукът...
Катино Мезе по Плевенски
Катино Мезе по Плевенски
Намажете свинското месо с олио, поръсете със сол и поставете в тавичка за печене. Долейте 1 ч.ч. топла вода и изпечете до полуготовност в...
Катино Мезе в Гювече
Катино Мезе в Гювече
Месото се почиства, ако има жилки, и се нарязва на хапки. В дълбока тенджера се загрява мазнината, поставят се хапките и се готви до...
Катино мезе в гювечета
Катино мезе в гювечета
1
катиното мезе в глинени гювечета и допечете в загрята фурна на 180 градуса за около 15-20 мин, докато месото остане само на мазнина....
Катино мезе по бански
Катино мезе по бански
Нарязваме месото на жулиени и го овкусяваме с черен пипер и сол. Запечатваме жулиените на тиган с олио и когато хванат златист загар от...
Пилешко мезе за бира
Пилешко мезе за бира
пилешки пържоли се поръсват със сол, черен пипер, риган и олио, като кожата се запазва. Загрява се скара, печем от двете страни до хубаво...
Пилешки сърчица за мезе
Пилешки сърчица за мезе
намаляме огъня. Разбърква се от време на време. След като се изпари водата и се сгъсти, е готово. Поръсваме с магданоза. Получават се 2 ...
Катино мезе с домати и гъби
Катино мезе с домати и гъби
покрие месото. Оставя се да ври, докато леко се сгъсти и месото стане крехко. Към края към катиното мезе се прибавя магданоз, чубрица и ...
Пъстро мезе с пилешко филе
Пъстро мезе с пилешко филе
Нарежете пилешкото филе на тънки пържолки. Пригответе маринатата, като разтопите маслото и в него размесите зеленчуковата подправка, черния...

Рейтинг

4.3
Общо 8 гласували
5 5
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: