Качамак Хранителни Качества

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за качамак хранителни качества в Готвач.бг.
Пет зеленчука с изключителни хранителни качества
Пет зеленчука с изключителни хранителни качества
Зеленчуците са изключително богати на растителни влакна и са много полезни. Ако са сготвени на пара и са гарнирани със зехтин, са перфектната...
Смокинята – хранителна стойност и полезни качества
Смокинята – хранителна стойност и полезни качества
Смокините са много сочни и сладки плодове. Сочността им се дължи на високото съдържание на вода, което е между 60 и 80 на сто, когато...
Качамак
Качамак
, след което го прецедете. Докато е още топло, разбъркайте с червения пипер. Сипете качамака в чинии, залейте с маслото и поръсете с натрошено ...
Български качамак
Български качамак
2
продължение на 10 мин. Маслото се сгорещява в тиган и се сипва червеният пипер. Разбърква се. Качамакът се разсипва по чинии и се ръси с ...
Готов качамак
Готов качамак
1
Царевичният грис се приготвя според указанието на опаковката. След като е готова сместа, се разпределя в купички, като между пластовете се...
Невероятните качества на лещата
Невероятните качества на лещата
У нас най-популярна е кафявата леща. Поради високата концентрация на хранителни вещества, лещата е идеална за деца, бременни жени...
Невероятните качества на английската сол
Невероятните качества на английската сол
. Невероятните качества на тази сол се включват активно в домакинството за почистване на плочки, фуги дори и мивки. А в градинарството е много...
Тиквата и нейните безценни качества
Тиквата и нейните безценни качества
печели в гореща пепел. Индианците пекли тиквени филийки на огън. Тиквата е с изключително ценни хранителни вещества, диетични и вкусови ...
Ценните качества на китайското зеле
Ценните качества на китайското зеле
Китайското зеле е любимо на много готвачи заради вкусовите му качества и достъпността му по всяко време на годината. То се използва за...
Тайната на вкусния качамак
Тайната на вкусния качамак
брашно се прави известното ястие качамак в различни вариации. У нас качамакът се налага като традиционна храна през ХVІІІ век с ...
Качамак с диви гъби
Качамак с диви гъби
готовия качамак в чиния, поставяте яйцето в средата и гарнирайте с натрошено краве сирене и гъби. Накрая залейте със запърженото маслото с пушен ...
Качамак със сос Болонезе
Качамак със сос Болонезе
на 200 градуса до запичане на моцарелата. Готовия качамак оставете да изстине и нарежете на порции. За соса нарежете всички зеленчуци на ситно...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: