Кашкавал Пане

Прегледай всички 51 авторски предложения относно кашкавал пане в Готвач.бг.
Кашкавал пане - аламинут
Кашкавал пане - аламинут
2
5 мм. Хубаво е да е студен или, ако имате време, да го приберете за кратко във фризера. Парченцата кашкавал се топят последователно в...
Кашкавал пане на фурна
Кашкавал пане на фурна
В купа рендосваме кашкавала, прибавяме разбитите яйца, млякото, бакпулвера, солта и пипера и разбъркваме. Изсипваме в тава и печем в предварително ...
Хрупкав кашкавал пане
Хрупкав кашкавал пане
1
Кашкавалът се реже на квадратчета с 2 см. дебелина. Овалват се в галета. В отделна купа се разбиват яйцата с олиото и брашното...
Кренвирш с кашкавал Пане
Кренвирш с кашкавал Пане
Кренвиршите се разрязват на половинки. Прави се разрез в средата и се слага парче кашкавал. Разбиват се яйцата, бирата, солта и брашното...
Лесен кашкавал пане
Лесен кашкавал пане
4
Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1 см. Приберете го за 30-40 минути във фризер, за да стегне. Всяко парче кашкавал се потапя...
Кашкавал пане по сицилиански
Кашкавал пане по сицилиански
Грисът се разбърква с подправките. Яйцата се разбиват добре в купа. Охладеният кашкавал се нарязва на филийки. Всяка филийка се потапя първо...
Кашкавал пане с шунка
Кашкавал пане с шунка
6
парчета, в този случай правоъгълни. Между две парчета кашкавал се слага по едно парче шунка, като целта е да се получи нещо като сандвич с...
Пане от сирене и кашкавал
Пане от сирене и кашкавал
1
, саламурено. Слагаме кашкавала в камерата на хладилника за 20-30 мин., да стане студен и стегнат. Вадим го. Между две парчета кашкавал ...
Кашкавал пане върху картофено канапе
Кашкавал пане върху картофено канапе
кашкавала на филийки, охладете го за 15-20 мин.в камерата. Разбийте яйцата. Потопете всяко парче в яйчената смес, после в галета и изпържете в...
Кашкавал пане със сладко от ягоди
Кашкавал пане със сладко от ягоди
Това е много лесна и бърза рецепта. Също така Ви позволява да експериментирате максимално, като имате възможност да изберете кашкавал по свой...
Кашкавал пане с пилешко филе и бира
Кашкавал пане с пилешко филе и бира
кашкавал от фризера и ги топим в панировката. Пръжим в силно загрята мазнина от всяка страна от 3 минути. Сервираме с подходяща салатка :)...
Език пане
Език пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: