Кебап в Гювеч

Разгледай всички 12 избрани предложения относно кебап в гювеч в Готвач.бг.
Млечен кебап–гювечМлечен кебап–гювечМесото се нарязва на хапки. Напръсква се с ракията. Прибавят се всички подправки. Разбърква се, захлупва се с капак и се оставя в хладилник. След...
Кебап в гювечеКебап в гювечеНарежете морковите и лука, както и месото на парчета, след което го овкусете със сол, черен пипер. Сложете да се запържи, докато смени цвета си...
Винен кебап в гювечВинен кебап в гювечВ глинения гювеч на дъното сипваме малко олио и застиламе лука, нарязан на едри филийки....
Свински кебап в глинен гювечСвински кебап в глинен гювечИзсипете кебапа в глинен гювеч. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете 1/2 ч.ч. топла вода....
Свинския кебап с гювеч върху оризСвинския кебап с гювеч върху оризПо желание поръсете свинския кебап с гювеч върху ориз с пресен магданоз....
Кебап с хек в гювечеКебап с хек в гювечеРибата се почиства, измива и се нарязва на едри парчета. Панира се в брашно, изпържва се в загрята мазнина и се изважда. В същата мазнина се запържват...
КебапКебапНарежете месото на малки късчета, лукът - на ситно, обелете чесъна и картофите. Сложете всички продукти в тенджерата под налягане. Захлупете и...
Свински кебап в гювеч (рецептата на моята баба)Свински кебап в гювеч (рецептата на моята баба)Получава се разкошен свински гювеч, с който всички ще си оближат пръстите....
Конак кебапКонак кебапКонак кебапът е готов....
Бугу кебапБугу кебапТурският кебап се поръсва с настърганият кашкавал. Бугу кебап се запича в предварително загрята фурна на 190 °C 15-20 минути....
Варен кебапВарен кебапВареният кебап се сервира с лъжица картофено пюре....
Кавърма кебапКавърма кебапФурната се настройва на 250 градуса и кавърма кебапът се пече около 40 минути. Готовата кавърма кебап се поръсва с пресен магданоз....

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 0
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: