Кекс Традиционен

Открий всички 74 кулинарни идеи относно кекс традиционен в Готвач.бг.
Традиционен кексТрадиционен кексНакрая се добавят орехите и сместа се нанася в силиконов съд за кекс, като се пече в предварително загрята фурна на 150° за около 40 мин....
Традиционен КачамакТрадиционен КачамакЦаревичния грис първо трябва да се свари. За целта един литър вода се слага в по- голяма тенджера да заври. След като водата заври, се прибавя към...
Традиционен ФъчТрадиционен ФъчМлякото, маслото, захарта, какаото и ванилийката се бъркат на слаб огън, докато се разтопят маслото и какаото. Когато това стане, сместа се отделя...
Традиционен арабски хумусТрадиционен арабски хумусВ случай, че варим нахута, трябва предварително да го накиснем във вода от вечерта- за 1 нощ, за да улесним сваряването. При варенето можем да добавим...
Традиционен ябълков квасТрадиционен ябълков квасСложете ситно нарязаните ябълки в чиста платнена торба, която се завързва и се поставя в емайлиран казан (най-добре с фалшиво дъно). Притиснете...
Традиционен пълнен шаранТрадиционен пълнен шаранШаранът се почиства много добре от вътрешностите и от люспите. Измива се внимателно със студена вода отвътре и отвън. Подсушава се и хубаво се...
Традиционен шиш-кебапТрадиционен шиш-кебапНарежете месото на късчета. Поръсете със сол и черен пипер. Полейте месото с лучена вода, която се приготвя като настържете 2 глави, които трябва...
Традиционен български сладкишТрадиционен български сладкишЗамесете тесто от брашното, жълтъците, маслото, пудрата захар и маята. Увийте го в пергаментова хартия и го оставете на хладно за 2-3 часа. След...
Традиционен Български ГювечТрадиционен Български ГювечМесото се нарязва на парчета и се запържва леко в 2 - 3 с. л. от мазнината, след което се изважда. В същата мазнина се запържва леко ситно нарязаният...
Традиционна мусакаТрадиционна мусакаОбелваме картофите, измиваме ги и ги нарязваме на малки кубчета. В тиган запържваме моркова и пресния лук и добавяме малко сол на вкус. След това...
Традиционна баницаТрадиционна баницаНамазнете тавичката. Разбийте яйцата с щипка сол, добавете киселото мляко, натрошеното сирене и разбъркайте. Редете готовите кори, като между...
Традиционна скараТрадиционна скараМесото се нарязва на пържоли, които се посоляват със сол и черен пипер и се намазват с малко олио. Сланината се нарязва на тънки парчета и се...

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: