Кекс със Смокиново Сладко

Прегледай всички 74 авторски предложения относно кекс със смокиново сладко в Готвач.бг.
Кекс със смокиново сладкоКекс със смокиново сладкоСлед като се охлади кексът се залива с глазурата и се поръсва с орехи....
Смокиново сладкоСмокиново сладкоИзбираме по-зелени смокини. Обелваме ги внимателно с помощта на нож и с ръкавици, защото много лесно можем да нараним ръцете си от белия сос от тях...
Смокинов кексСмокинов кексНакрая сложете нарязаните смокини, сипете в намаслена и набрашнена форма за кекс. Печете на 180 градуса за 35-40 минути....
Кекс с локум и смокиново сладкоКекс с локум и смокиново сладкоСлед като е готов обръщаме кекса докато е още топъл, го поръсваме с пудра захар....
Смокинов икономичен кексСмокинов икономичен кексРазбийте яйцата и прибавете сладкото. Разбъркайте содата в брашното и го добавете при непрекъснато бъркане....
Смокинов сладкишСмокинов сладкишВ купа смесваме киселото мляко и содата и оставяме да шупне. През това време пресяване брашното, намасляваме и набрашняваме формата за печене. Към...
Кифлички със смокиново сладкоКифлички със смокиново сладкоСлед като си е отпочинало тестото, разточваме и режем на триъгълници, намазваме сладкото и оформяме кифличките....
Лесно смокиново сладко на фурнаЛесно смокиново сладко на фурнаПечете сладкото в загрята на 200 градуса фурна, като разбърквате от време на време....
Бисквитена торта със смокиново сладкоБисквитена торта със смокиново сладкоРазтопете в съд на котлона маслото, 100 мл. от прясното мляко, захарта и 3 с.л. какао. Снемете от огъня и добавете смокините, 2/3 от натрошените бисквити...
Обърнат смокинов сладкишОбърнат смокинов сладкишНарежете обърнатия смокинов сладкиш след пълното му охлаждане. Да ви е сладко!...
Обикновен смокинов сладкишОбикновен смокинов сладкишИзпечете обикновения смокинов сладкиш на 180°C в предварително загрята фурна с вентилатор за около 35 мин....
Смокинов сладкиш с орехиСмокинов сладкиш с орехиИзмийте и подсушете смокините върху домакинкса хартия. Всички продукти трябва да са със стайна температура. Маслото е добре да е размекнато. Разбийте...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: