Кисела Туршия в Бидон

Открий всички 74 избрани предложения относно кисела туршия в бидон в Готвач.бг.
Туршия от кисели дини в бидонТуршия от кисели дини в бидонОставете туршията от кисели дини в бидон на хладно място, като през 2-3 дни преточвайте саламурата, докато туршията узрее....
Солена туршия в бидонСолена туршия в бидонПървите няколко дена се претаква по веднъж на ден, а след 1 седмица - солената туршия в бидон се претаква на няколко дни....
Селска туршия в бидонСелска туршия в бидонНа дъното на бидона се насипва солта и се намокря хубаво с оцет....
Вкусна туршия в бидонВкусна туршия в бидонНаредете ги грижливо в бидона. Сварете саламура от 4 л вода, в която се добавят оцетът и 6 к.ч. сол....
Туршия за зимата в бидонТуршия за зимата в бидонЗапочнете да претакате туршията след ден 3 в продължение на около 10 дни или докато ви се стори готова....
Обикновена обща туршия в бидонОбикновена обща туршия в бидонСлед това разтваряме калиев сорбат за туршии в част от предварително източена саламура от бидона....
Кисело зеле в бидонКисело зеле в бидонПретакваме зелето след шестия ден, като това трае всеки ден, докато зелето не започне да киселее....
Лесно кисело зеле в бидонЛесно кисело зеле в бидонЗелките се нареждат възможно най-плътно в бидона с кочаните нагоре, за да не се изсипва солта. Между тях се уплътнява с половинки и четвъртинки....
Кисело зеле в бидон с хрянКисело зеле в бидон с хрянВ издълбаната част се слага по 1-2 супени лъжици морска сол и зелките се нареждат в издълбаната част нагоре в подходящ съд - бидон или каче....
Туршия кисели морковиТуршия кисели морковиНаредете морковите в бурканите. От останалите продукти се прави саламура, която се оставя да заври. С нея се заливат морковите. На всеки буркан...
Шарена сладко-кисела туршияШарена сладко-кисела туршияСлед като изстинат бурканите със сладко-кисела туршия прибираме на хладно и тъмно място. Да ви е сладко!...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: