Китайски Подлютен сос

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно китайски подлютен сос в Готвач.бг.
Китайски подлютен сосКитайски подлютен сосОставете китайския подлютен сос да ври за 1 минута и добавете малко сол и черен пипер....
Подлютени картофки със сосПодлютени картофки със сосКипнете около 2 л подсолена вода. Добавете обелените и нарязани на едро или цели картофи. Оставете водата да кипне отново, намалете котлона и варете...
Попчета в подлучен сосПопчета в подлучен сосИзмивате попчетата, подсушавате, посолявате, овалвате в царевичното брашно и запържвате в загрятата предварително мазнина от двете страни. Изваждате...
Подлютен клуб сандвичПодлютен клуб сандвичЗагрейте малко мазнина в тиган и запържете накълцаната люта чушка. След това за кратко потопете в тигана всяка филийка от едната страна. Върху...
Китайски сос за рибаКитайски сос за рибаДжинджифилът, нарязан на тънки ивици, се пържи заедно с лука в продължение на 1 минута. Добавят се соевият сос, захарта, оцетът и водата (бульонът...
Китайски сладко-кисел сосКитайски сладко-кисел сосЗагрейте тиган на котлон и излейте оцета, след което прибавете захарта. Бъркайте, докато захарта се разтвори. След това прибавете солта и кетчупа...
Кюфтета от броколи с подлютен доматен сосКюфтета от броколи с подлютен доматен сосБроколите се накъсват на парчета и се сваряват. Сварените броколи намачкваме добре и добавяме настърганото сирене. Две от яйцата добавяме към...
Подлютени тиквичкиПодлютени тиквичкиТиквичките ги нарязваме на колелца, след това ги поръсваме със сол и ги овалваме в брашно и ги пържим в тиган на котлон от всяка страна и ги редим...
Подлютени доматиПодлютени доматиСмесвате магданоза, чесъна и лютия пипер в малка купичка. Загрявате зехтина в голям тиган и слагате доматите да се позапържат за около 2 минути....
Подлютена фокачаПодлютена фокачаПресейте брашното със солта и в средата направете кладенче. Разтворете сухата мая в малко хладка вода, като добавите и захарта. Оставете закваската...
Риба с подлучен доматен сосРиба с подлучен доматен сосРибата се почиства от кожата и костите, нарязва се на парчета, посолява се, залива се с част от мазнината и се слага във фурната да се запече....
Сос от сливи по китайскиСос от сливи по китайскиВ тенджера смесете всички продукти и загрейте на висока температура. След като заври, намалете до средно ниска и варете около 30 минути докато...

Рейтинг

4.1
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: