Киш Лорен

Разгледай всички 74 авторски предложения относно киш лорен в Готвач.бг.
Класически киш ЛоренКласически киш ЛоренЗагрейте фурната на 190 радуса. За да направите тестото, смесете маслото с брашното и замесете до получаването на трохи. Добавете солта и предварително...
Пица Киш ЛоренПица Киш ЛоренЗагрейте олиото и запържете до златисто нарязания на кубчета бекон. Добавете ситно нарязания лук и запържете до омекването му. Разбийте яйцето...
Киш Лорен с див лукКиш Лорен с див лукДа ви е вкусно с този любим киш Лорен с див лук!...
Киш Лорен с бекон и спанакКиш Лорен с бекон и спанакПосле се е пренесъл във Франция в региона на Лорен и от там се води името му Киш Лорен....
Киш ПринцесаКиш ПринцесаНаречена Принцеса, тази алтернатива на познатите принцеси с яйца и сирене е чудесна и изключително вкусна. Намазнява се тава за пай и в нея се...
Кашкавален кишКашкавален киш
1
Започваме с приготвянето на блата. В малка купа смесваме солта и водата. Брашното и мазнината смесваме в друга, по-голяма купа до получаване на грахообразни...
Апетитен кишАпетитен кишПресейте брашното. Добавете размекнатото масло, солта и водата. Омесете тесто и го оставете в хладилник за около час. Сварете бутчетата и ги обезкостете...
Шоколадов кишШоколадов кишМаслото се нарязва на тънки парченца. Брашното се претрива със студеното масло с ръце до трохи. Добавя се жълтъкът и захарта и се замесва тесто. Оставя...
Пъстър КишПъстър КишТавичката се покрива с хартия за печене и отгоре се слага бутер тестото, като се оставя висок ръб отстрани. Плънката се приготвя като лукът се...
Спаначен кишСпаначен кишОт продуктите за тестото замесете гладко тесто, което трябва да оставите в хладилник, обвито добре в прозрачно фолио да престои поне 30-40 минути....
Ливански кишЛивански кишВзима се готово тесто за пица и се разстила на тънко в тава. Покрива се с алуминиево фолио, за да не бухне и се изпича. Отделно в сгорещена мазнина...
Фалшив кишФалшив кишНарежете на ситно лука и чушките и ги сложете да се запържат за кратко в 3 с.л. зехтин. Щом омекнат ги махнете от котлона и оставете да се охладят...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: