Класически Виенски Шницел

Прегледай всички 17 кулинарни идеи относно класически виенски шницел в Готвач.бг.
Виенски шницелВиенски шницел
на пърженето, за да може мазнината да облее шницела. Отцеждайте готовите виенски шницели върху кухненска хартия и ги поднесете веднага със свежи зеленчуци по избор....
Шницел по виенскиШницел по виенски
Истинският шницел по виенски се прави само от телешко. Никакво свинско! Месото се нарязва на филии, дебели около сантиметър, които се...
Виенски шницел от бонфилеВиенски шницел от бонфиле
всеки шницел в брашно, после в разбито яйце и накрая в галета. Изтупайте излишното. Изпържете за кратко до златисто от двете страни...
Вкусен Виенски шницелВкусен Виенски шницел
1
Месото се начуква добре. Посолява се. Овкусява се с черен пипер и кимион. Оформят се шницели. Оставят се да престоят малко. През това...
Моите Виенски шницелиМоите Виенски шницели
6
. Рецептата е класика. Виенският шницел е емблематичен, вкусен и задължително поднесен с бучка прясно хубаво масло, освен гарнитурата, която е винаги пържени картофи....
Класически виенски шницел с картофкиКласически виенски шницел с картофки
1
Котлетите се обезкостяват и се обработват с кухненско чукче, така че да изтънеят. След това се поръсват със сол и черен пипери и се овалват...
Класически виенски шницел от каймаКласически виенски шницел от кайма
. Потопете първо яйцето, а след това в сместа с галетата. Изпържете виенските шницели в тиган с мазнина на среден котлон....
Шницел по Виенски 2 вариантШницел по Виенски 2 вариант
Месото се начуква и се овкусява с черния пипер и солта. Панира се последователно в брашно-яйце-галета. Преди да се изпържи, се прави решетка...
ШницелиШницели
1
слага олио. След като олиото се сгорещи, в него се слага по едно лъжица от сместа. Сместа трябва лесно да се отделя от лъжицата. Готовите шницели...
Честит Ден на виенския шницел! Виж оригиналната му рецептаЧестит Ден на виенския шницел! Виж оригиналната му рецепта
и да изненадате приятно семейството си! Ето я и рецептата за вкусния виенски шницел: Необходими продукти:600 г телешко месо ½ чаша брашно 2...
Царски шницелЦарски шницел
. Задушете до пълна готовност и поднесете царските шницели с гарнитура от зеленчуци и лимонови резени....
Натурален шницелНатурален шницел
Свинското филе се начуква и се набраздява с остър нож леко, без да се нарязва. Овалва се в брашно и се пържи в малко мазнина. Сервира се...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 1
4 4
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: