Класическо Реване

Прегледай всички 33 кулинарни идеи относно класическо реване в Готвач.бг.
Торта РеванеТорта РеванеВсички продукти трябва да са на стайна температура. Разбийте яйцата с миксер, добавете кристалната захар и разбийте до побеляване. Пресейте...
Супер реванеСупер реванеРазделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст крем...
Орехово реванеОрехово реванеРазбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера. Накрая прибавете ядките и...
Турско реванеТурско реванеРазбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това с помощта на мариза...
Фанта РеванеФанта РеванеЯйцата и захарта се разбиват с миксер до побеляване. Прибавяте Фантата и брашното, смесено с бакпулвера, ванилията и настърганата портокалова кора...
Карамелено реванеКарамелено реванеРазделете жълтъците от белтъците. Сложете ги в две различни купи. Добавете захарта. Разбийте белтъците на пяна и заделете. Сложете жълтъците на...
Бадемово реванеБадемово реванеПредставям ви невероятно реване с дъх на бадеми. В касерола слагате захарта и водата за сиропа и я слагате на котлона да заври. Прибавяте една...
Арменско реванеАрменско реванеЯйцата със захарта и ванилената захар, се разбиват с миксер до побеляване - до гъст крем. След това се прибавя грисът, след него брашното и бакпулверът...
Маково реванеМаково реване1. Пригответе си голям съд с вода за водна баня. Загрейте на слаб огън. 2. Чукнете яйцата в подходяща купа, метална за предпочитане. Сипете захарта...
Пияно реванеПияно реванеВ голяма купа счупете яйцата, изсипете захарта и разбийте с миксер на пухкав крем. На малки порции прибавете брашното и щипка канела, като бъркате...
Гръцко реванеГръцко реванеРазбивайте яйцата със захарта 10 минути, докато сместа стане пухкава. Прибавете млякото и царевичния грис и разбъркайте бавно, докато поеме. След...
Северозападно реванеСеверозападно реванеВ купа разбиваме с миксер яйцата и захарта. Добавяме постепенно олиото и продължаваме да разбъркваме и след това прясното мляко. Взимаме дървена...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: