Класическо Реване

Прегледай всички 33 кулинарни идеи относно класическо реване в Готвач.бг.
Бадемово реванеБадемово реване
Представям ви невероятно реване с дъх на бадеми. В касерола слагате захарта и водата за сиропа и я слагате на котлона да заври. Прибавяте...
Арменско реванеАрменско реване
Яйцата със захарта и ванилената захар, се разбиват с миксер до побеляване - до гъст крем. След това се прибавя грисът, след него брашното и...
Супер реванеСупер реване
Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст...
Гръцко реванеГръцко реване
9
по размер намаслена тава и сложете да се изпече на 175 градуса за 30-35 минути. Извадете вече изпеченото реване и оставете да се поохлади...
Класическо реванеКласическо реване
3
Чукнах яйцата, като разделих белтъците от жълтъците. Разбих белтъците на сняг, добавих една ч.захар, 1 ванилия и продължих с бъркането. След...
Лимонено реванеЛимонено реване
Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка...
Арабско реванеАрабско реване
5
мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...
Шарено реванеШарено реване
1
Разбийте белтъците със захарта. Добавете брашното с бакпулвера. Разбийте яйцата и жълтъците със захарта. Добавете брашното с бакпулвера. Изсипете...
Лесно реванеЛесно реване
От лимона обелвам и настъргвам на ситно кората и му изстисквам сока. Разбивам добре яйцата и към тях добавям сока от лимона. Пресяваме...
Северозападно реванеСеверозападно реване
В купа разбиваме с миксер яйцата и захарта. Добавяме постепенно олиото и продължаваме да разбъркваме и след това прясното мляко. Взимаме...
Портокалово реванеПортокалово реване
Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно. Продуктите за блата се...
Карамелено реванеКарамелено реване
. Внимателно добавете водата и изчакайте карамелът да се разтопи. Залейте реването с карамеления сироп и оставете карамелено реване в хладилника да се охлади....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: