Козе Месо с Ориз

Открий всички 21 авторски предложения за козе месо с ориз в Готвач.бг.
Козе сиренеКозе сиренеТази рецепта е от село. Дядовото сирене става най-хубаво на студено, колкото по-студено, толкова по-хубаво става и без дупки в него. В сурово мляко...
Печено козе месо на фурнаПечено козе месо на фурнаОтгоре подредете козето месо и долейте в съда 1 и 1/2 ч.ч. топла вода, като половината количество може да замените с бяло вино....
Козе месо с картофи в тавичкаКозе месо с картофи в тавичкаОваляйте в нея месото и го приберете на хладно. Обелете картофите и ги нарежете на полумесеци....
Запечено козе сиренеЗапечено козе сиренеОтгоре се слага шайба или плочка козе сирене. Отгоре върху сиренето се поръсва малко червен пипер и още малко зехтин....
Печено козе сиренеПечено козе сиренеПеченото козе сирене е готово....
Домашно козе сиренеДомашно козе сиренеЗатоплете насвареното козе мляко без да го сгорещявате много. Сипете маята и разбъркайте....
Панирано козе сиренеПанирано козе сиренеНарязваме сиренето на плочки с дебелина 1.5 см. В купичка чукваме яйцето и го разбиваме с вилица. Към него добавяме прясното мляко и галетата...
Козе сирене панеКозе сирене панеЗапочваме с овкусяване на галетата, тъй като именно тя е тайната на вкусната панировка. Към галетата добавете равна супена лъжица зеленчукова подправка...
Юфка с козе сиренеЮфка с козе сиренеПечем юфката с козе сирене на фурна за 20 минути на 200 градуса....
Марудници с козе сиренеМарудници с козе сиренеМарудниците може да приготвите на сач, на туч /от към гладката страна / или на чугунен тиган с незалепващо покритие. Разбийте яйцата с млякото...
Бюрек с козе сиренеБюрек с козе сиренеВ една голяма купа натрошаваме козе сирене, счупваме едно яйце, нарязваме магданоз и посоляваме малко, ако сиренето не е солено, и разбъркваме хубаво...
Козе сирене с аронияКозе сирене с аронияВ него слагаме козето сирене. Печем в тавичка, като наливаме малко вода. Като се запече 10 минути се отвива, за да хване коричка....

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: