Козунак с Подсладител

Открий всички 12 авторски предложения относно козунак с подсладител в Готвач.бг.
Козунак с подсладителиКозунак с подсладители
. Добавете подсладителя и ванилията и лимоновата кора. Замесете постепенно тестото, като започнете да разбърквате само в една посока. Готовото...
КозунакКозунак
10
3 фитила сплетете 1 козунак на плитка. По желание във фитилите може да сложите ядки, гъсто сладко, портокалови корички, сушени плодове и т.н...
КозунациКозунаци
4
. Козунакът се пече на 160 градуса без вентилатор за 40-45 мин - до приятен загар. От това тесто аз направих 2 средно големи козунака. Единия е...
Велинградски КозунакВелинградски Козунак
ден на топло, като се премесва през 2 часа. Така приготвения козунак става на конци. Привечер към тестото прибавяме 2/3 от орехите. За по...
Портокалов козунакПортокалов козунак
3
1. Разтворете маята във топлото прясно мляко и една чаена лъжичка захар. Покрийте и оставете на топло да втаса за 10 минути; 2. През това...
Обикновен козунакОбикновен козунак
7
със кристална захар и слагам козунака да се пече на 160 градуса във загрята фурна....
Козунак АсортиКозунак Асорти
с шоколад и завийте на руло. Нарежете го на парчета 4-5 см. Наредете ги изправени в средата. Козунакът се оставя да втаса. Намазва се с яйце...
Чешки козунакЧешки козунак
Пресявам брашното със солта и към тях прибавям шупналата смес с мая, която съм активирала преди това и предварително разбитите яйца и мляко...
Ирански козунакИрански козунак
слагаме да се пече на умерена фурна. Когато козунакът стане готов, го поръсваме с пудра захар....
Чуден козунакЧуден козунак
2
козунак на конци, без да си правя труда да го меся 100 пъти. Тайната е в затоплените предварително продукти и във втасването. Да, ще изпечете...
Мамин козунакМамин козунак
9
фитилите може да сложите домашно сладко или шоколад, така ще стане още по-вкусно. Загрява се фурната на 180 градуса, печем козунака до приятен загар 40 минути. Всичко приготвено от мама е вкусно!...
Веган козунакВеган козунак
1
за намазване на козунака преди печене) и олиото, без да се спира месенето. Меси се, докато тестото стане гладко, отделя се от стените на съда и...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: