Козуначени Филийки

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно козуначени филийки в Готвач.бг.
Панирани козуначени филийкиПанирани козуначени филийкиКозуначените филийки се пържат в сгорещено масло от двете страна. Поднасят се поръсени с пудра захар. Да ви е сладко!...
Козуначни пържени филийкиКозуначни пържени филийкиПоднесете пържените филийки топли, поръсени с пудра захар. Козуначните пържени филийки са готови....
Пържени козуначени филийки с горски плодовеПържени козуначени филийки с горски плодовеПотопете козуначените филийки в сместа и ги изпържете до златисто от двете страни. Прехвърлете готовите филийки в чиния....
Козуначени топченцаКозуначени топченцаВкусни козуначени топченца за похапване по всяко време. Хубав ден!...
Козуначени мъфиниКозуначени мъфиниКозуначеното тесто разделяме на 12 равни части. Правим фитил, който усукваме около него. Прегъваме го на две и го вързваме на възел. Поставяме...
Козуначени курабийкиКозуначени курабийкиВ малък съд смесете маята, 1 с.л. захар и 2 с.л. вода и оставете да престои около 10 минути. В друг съд смесете виното, дафиновия лист, портокаловите...
Козуначени яйцаКозуначени яйцаС помощта на игла пробивам около 10 сурови яйца и изливам съдържанието им (едно от яйцата отделям за козунака, а другите ги прибирам в хладилника...
Козуначени пиленцаКозуначени пиленцаЗатопляме леко млякото и слагаме маята да се разтвори, след това сипваме и маслото (предварително разтопено), разбъркваме, сипваме и захарта, отново...
Козуначени ХлебчетаКозуначени ХлебчетаСложете козуначените хлебчета да се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за 35 мин....
Козуначени рулцаКозуначени рулцаВ купа се разбиват яйцата, захарта, прясното мляко, ванилията, лимоновата кора и лимоновия сок. Половината брашно се пресява, добавя се солта и...
Козуначени зайчетаКозуначени зайчетаГотовите козуначени зайчета се оставят да втасат за още 30-40 минути....
Козуначени кифлиКозуначени кифлиРазмийте маята в 150 мл от хладкото прясно мляко заедно с 1 с.л. от захарта и брашно до получаване на кашица. Оставете на топло. На съвсем слаб огън...

Рейтинг

4
Общо 8 гласували
5 3
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: