Козуначено Тесто

Открий всички 74 подбрани съвети за козуначено тесто в Готвач.бг.
Козуначено тестоКозуначено тестоСлед това на 2 пъти се прибавя и останалото тесто....
Обикновено козуначено тестоОбикновено козуначено тестоПреди замесване на тестото се прибавя есенция към тая смес. Замесва се тестото от подготвените суровини и пресятото брашно....
Козуначено хладилно тестоКозуначено хладилно тестоОставете тестото да почине около 20 минути, след което намажете торбичка с олио и пъхнете тестото в нея, хубаво я завържете и приберете в хладилник...
Козуначено тесто в хлебопекарнаКозуначено тесто в хлебопекарнаПрибавя се малко по малко брашно, включва се на програма тесто, ако има нужда, се добавя още - до получаване на меко нелепнещо тесто, не трябва...
Кифлички от козуначено тестоКифлички от козуначено тестоВтасалото тесто обезвъздушете с притискане с пръсти....
Мекици с козуначено тестоМекици с козуначено тестоЗамесвате тестото, като прибавяте постепенно мазнината. Покривате тестото с кърпа и го оставяте леко да втаса....
Лесно козуначено тесто в хлебопекарнаЛесно козуначено тесто в хлебопекарнаИзвадете козуначеното тесто на намазнения плот и с пръсти го разтеглете....
Ябълков пай с козуначено тестоЯбълков пай с козуначено тестоРазточете веднъж вече втасалото тесто на правоъгълна тънка кора....
Захарни зайчета от козуначено тестоЗахарни зайчета от козуначено тестоТестото оставяме да втаса (може и в затоплена на 50 градуса и изключена фурна, но да е завито да не хване коричка ).От втасалото тесто правим топчета...
Кифли от козуначено тесто без пълнежКифли от козуначено тесто без пълнежТестото се разделя на топчета с маса 120 г. Всяко топче се оформя като осморка или охлювче. Втасват още 1 час....
Тесто за козуначено руло в хлебопекарнаТесто за козуначено руло в хлебопекарнаВключваме на програма "тесто с втасване". Когато е готово, се изважда и се оформя желаното козуначеното руло....
Козуначено изкушениеКозуначено изкушениеНакисваме желатина в 50мл студена вода и го оставяме да набъбне. Слагаме на котлона 700 мл от прясното мляко и захарта да заврат и с останалото мляко...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: