Коледен Ябълков пай

Прегледай всички 50 авторски предложения за коледен ябълков пай в Готвач.бг.
Ябълков пайЯбълков пай
Последователно продуктите се объркват и се получава еднородна смес. Накрая се прибавят нарязаните ябълки. Пече се на 170 г за 30 мин. с вентилатор. По желание се поръсва с пудра захар....
Немски коледен ягодов пайНемски коледен ягодов пай
2
Пресейте брашното със солта. добавете маслото, нарязано на кубчета и разрохкайте с пръсти. Добавете водата, джинджифила и замесете меко тесто...
Коледен ябълков пуншКоледен ябълков пунш
1
или кана чаят, ароматизираните вино и сокове, прецедени заедно с парченцата плод, и налейте рома. Поднесете коледния ябълков пунш топъл и по...
Коледен ябълков сладкишКоледен ябълков сладкиш
2
на не много висока температура. След изпичането се поръсва с захар и канела. Добър апетит! Това е едно прекрасно коледно ястие....
Класически ябълков пайКласически ябълков пай
. Намажете ябълковия пай с разбит жълтък. Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....
Италиански ябълков пай (Старовремски)Италиански ябълков пай (Старовремски)
. Ябълковият пай се пече на 170 градуса за около 40-45 мин. Източник: Zenzero& Limone Това е старовремски италиански ябълков пай, както споделя...
Ябълков пай в микровълноваЯбълков пай в микровълнова
сладкиш се пече в предварително загрята печка при 600 Вт и включена електрическа фурна (250°C) 25 мин. Накрая ябълковият пай в микровълнова се поръсва с пудра захар....
Диетичен Ябълков ПайДиетичен Ябълков Пай
помощта на четка подредените ябълки. Печем на 180 градуса около 20 минути. Оставяме пая да се охлади преди сервиране....
Американски ябълков пайАмерикански ябълков пай
1
Фурна - 170-175 градуса; Форма с ринг около 22 -24 см добре намаслена с парче меко масло и покрита с малко брашно. Смесва се брашното, солта...
Български ябълков пайБългарски ябълков пай
тесто за декорация се изрязва форма на ябълка с дръжка и листенца. С четка се намазва отгоре с малко олио и залепваме елементите. Останалото...
Лесен ябълков пайЛесен ябълков пай
съд разбиваме яйцата, захарта, брашното, ванилията и бакпулвера. Когато маслото стегне, нареждаме филийките ябълки и върху тях, посипваме от...
Ябълков пай с канелаЯбълков пай с канела
3
парче тесто се разточва на тънка кора и се поставя във форма за пай. Надупчва се на няколко места с вилица. Изсипва се плънката. Отгоре се подрежда решетката от останалото тесто. Пече се 30-35 минути на 180 градуса....

Рейтинг

4.7
Общо 6 гласували
5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: