Коледна Погача

Открий всички 35 подбрани съвети относно коледна погача в Готвач.бг.
Коледна погачаКоледна погача
намаслена тавичка и оставяме погачата да удвои обема си. Разбиваме жълтъка с прясното мляко и намазваме отгоре. Коледната погача се изпича за около 40 минути, като се слага в предварително загрята фурна на 180 градуса....
Коледна питкаКоледна питка
питката като пуйка. Първо се прави тялото, след което бутчетата, шията и крилцата. Оставяте да почине 20 минути, мажете с жълтък и печете на загрята на 180 градуса фурна. Весели празници!...
Коледна содена погачаКоледна содена погача
незагрята фурна за около 30 минути или докато не почервенее. За по - сигурно се проверява с клечка за зъби дали се е изпекла добре содената питка....
Коледна погача на охлювчетаКоледна погача на охлювчета
От изброените продукти замесете меко тесто. Оставете да втаса докато удвои обема си. Разделете го на 14 малки и 1 голяма топка тесто. Седем...
Коледна погача с кръстчеКоледна погача с кръстче
краищата се дооформя коледната питка, като се прави топче и кръстче. Оставя се да втаса, след което се маже с разбитите жълтъци с малко мляко и...
Красива Коледна ПогачаКрасива Коледна Погача
декорация и изрежете цветя и букви. Когато е втасала погачата, я намажете с разбития жълтък и малко мляко. Поставете изрязаните букви (Весела Коледа...
Пита-ПогачаПита-Погача
1 час. Мажем питката с жълтък и поръсваме със сусам. Пече се питката на 170 градуса за 40 минути....
Коледна питаКоледна пита
8
Единия жълтък заделете за намазване на питата. Пресейте брашното в голяма купа или тава. Разтворете маята в леко затоплена 1 ч.ч. прясно мляко...
Коледна питка с параКоледна питка с пара
3
в загрята фурна 170 за 35 минути до готовност. Изважда се коледната питка с пара, намазваме отгоре с масло и покриваме с кърпа! Весели и вкусни празници!...
Лесна Коледна питкаЛесна Коледна питка
2
малко водичка отгоре на коледната питка и покриваме с кърпа да престои. Сервираме топла питката за Коледа....
Коледна питка с късметиКоледна питка с късмети
Маята се размива в малко вода. Отделно се разбиват маслото, солта, захарта и 2 яйца. Брашното се пресява на конусовидна купчинка, в която се...
Пухкава Коледна ПиткаПухкава Коледна Питка
– елхичката да е вечнозелена. Печем на 200-250 градуса за около 30 минути. Чудесна празнична питка, която поднасяме на Коледната трапеза! Чудно Вкусно!...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: