Празнични Телешки Ребърца

Празнични Телешки Ребърца

0

Смесваме солта с пипера и поръсваме ребрата. В половината от маслото и олиото ги запържваме до златисто кафяво. Изваждаме ги и на тяхно...

1

Коледно Телешко

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно коледно телешко в Готвач.бг.
Телешко, мариновано с кока-кола

Телешко, мариновано с кока-кола

парченце е покрито с нея. Покрийте със свежо фолио и оставете в хладилника за 1 нощ. Загрейте олио в тиган и сложете маринованото телешко да...

Празнично Коледно Свинско Руло

Празнично Коледно Свинско Руло

Нарежете месото с остър нож за филетиране или друг с дълго острие така, че да получите еднакво по дебелина голямо парче. Натъркайте го и от...

Телешко каре

Телешко каре

Овкусете месото със сол и черен пипер. Загрейте олиото и запържете олиото и запържете месото от всички страни. Когато се запечата добре, сложете...

Телешко рагу

Телешко рагу

Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете...

Задушено телешко

Задушено телешко

, прибавете разреденото доматено пюре, черен пипер и ситно нарязан магданоз. Варете още няколко минути. В готовото ястие сосът трябва да покрива половината месо. Поднесете резен от телешкото, полят със соса....

Телешко чили

Телешко чили

1

телешкия бульон. Така ястието се оставя да ври за около 1 час и се добавя сварената царевица. Щом бобът е омекнал, телешкото чили е готово....

Телешко варено

Телешко варено

6

Телешките гърди се поставят в подходящ съд, заливат се с 6 чаши гореща вода, посоляват се. Добавя се корен магданоз и се вари на слаб огън, като...

Телешко Софрито

Телешко Софрито

Загрейте зехтина в дълбок тиган. Телешките пържоли се овалват от двете страни в брашно и се запържват в зехтина. Заедно с пържолите добавете и...

Телешко руло

Телешко руло

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в маслото. Прибавя се каймата и отново се задушава. Поръсва се със сол и черен пипер. Добавя се...

Телешко Строганов

Телешко Строганов

Нарежете месото на жулиени. Изпържете ги до златисто. Извадете ги от мазнината и прибавете гъбите. След като се позапържат, добавете нарязания...

Телешко соте

Телешко соте

Месото се измива, подсушава и се нарязва на тънки ивици. Овалваме ги в брашно и ги изпържваме в предварително загрята мазнина, докато порозовеят...

4.1
Общо 8 гласували
5 2
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: